Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore anklager Telia - chikanerer tidligere kunder

Telmore anklager Telia - chikanerer tidligere kunder

Mange kunder, som har skiftet fra Telia til Telmore, oplever, at de pludselig ikke kan modtage opkald på mobilen. Ifølge Telmore er det ikke tilfældigt: Telia står bag og trækker problemerne i langdrag.

Lige siden sommerferien har mange kunder hos Telmore oplevet, at de ikke kan modtage opkald på mobilen. Fælles for kunderne med problemer er, at de alle er tidligere kunder hos Telia.

Ifølge Telmore er det ganske uacceptabelt, at problemet ikke bliver rettet. Telmore mistænker Telia for bevidst at trække problemerne i langdrag – ganske enkelt for at chikanere kunderne.

”Det her problem har stået på siden sommerferien. Vi har skrevet mere end 50 mails til Telia om problemet, og lige lidt hjælper det. Man kunne faktisk få den tanke, at Telia med fuldt overlæg chikanerer kunderne bare for at få dem tilbage igen”. Det mener Allan Christensen, som er direktør hos Telmore ifølge DR.

Beskidt trick eller tekniske problemer?

Det kunne være, at Telia rent faktisk arbejder på at få problemet løst. Det er dog ikke tilfældet, hvis man spørger Telmore. Konkurrenten mener, at det er en enkelt problemstilling, som Telia nemt kan løse – hvis de altså vil. For ifølge Allan Christensen er det netop viljen, der mangler.

Spørger man direktøren fra Telmore er det ganske uacceptabelt, at Telia bruger beskidte tricks som dette for at vinde kunderne tilbage. Han ser det som et brancheproblem, fordi det rammer alle selskaber, at ét enkelt teleselskab bremser processerne.

Telia kan på ingen måde nikke genkendende til anklagerne fra Telmore. De erkender der er problemer, men i stedet for chikane er der, ifølge Anders Monrad Rendtorff, som er kommunikationschef hos Telia, tale om reelle tekniske problemer.

Hvis der var tale om chikane, ville der jo ikke være problemer, når det er den anden vej rundt – at kunder fra Telmore skifter til Telia. Men det er der, forsikrer Telias kommunikationschef.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies