Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore-ansatte tilbydes 1 krone i bonus

Telmore-ansatte tilbydes 1 krone i bonus

Telmores advokat tilbød i går i byretten i Tåstrup to kroner til deling som bonus til to tidligere ansatte. De føler sig ellers snydt for 3 millioner kroner.

To tidligere ansatte i Telmore mener, at de har i alt 3,2 millioner kroner til gode fra selskabet. Mandag blev de ved byretten i Tåstrup tilbudt én krone hver.

Dommeren skal nu afgøre, hvor meget de to tidligere Telmore-ansatte blev snydt for, da selskabet i flere runder blev solgt til TDC.

I den første deldom afgjordes det for halvandet år siden, at Frank Rasmussen og Ib Kunøe snød de ansatte to ansatte, Pia Juul og Peder van der Schaft, for fem procent af salgssummen, da Telmore blev solgt til TDC. Et løftet om fem procent til fordeling mellem medarbejderne var givet mundtligt, men Telmore gav en række medarbejdere fem procent af Telmores overskud i stedet.

Problemet er, at hverken køber eller sælger vil oplyse, hvad TDC betalte for Telmore. Derudover ved ingen rigtigt, hvad hver enkelt Telmore-medarbejder fik i løn. Derfor er det vanskeligt at udregne den enkeltes bonus.

De endelige dom ventes afsagt i juli.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies