Telmore bliver ikke glemt

Når Telmore lukkes som selvstændigt selskab, så glemmes selskabets værdier ikke - det er kun dele der lægges sammen med TDC.

Telmore bliver ikke glemt

Det blev i slutningen af oktober måned offentliggjort, at lavprisselskabet Telmore, som har landets mest tilfredse mobilkunder, lægges sammen med TDC.

 – Telmore lukker som selvstændigt selskab

Men nu fortæller TDCs topchef Carsten Dilling, at det er kun dele af Telmore, som lægges sammen med TDC og Telmore er ikke på vej til at blive glemt. Det skriver Business.dk.

 – ”Det er totalt misforstået, at vi nærmest er i gang med at lukke Telmore,” siger Carsten Dilling til Berlingske Business.

Frygten fra en masse af de omkring 700.000 mobilkunder Telmore har, kom efter TDC meddelte Telmores ansatte, at en række af deres funktioner fremover ville blive lagt ind i TDC-koncernen. Derfor frygtede mange, at det ville ende med ”Telmore-varemærket” ville forsvinde ligesom det eksempelvis skete med M1.

 – ”Ligesom YouSee blev lagt ind under TDC, er det meget vigtigt for Telmore-kunderne at forstå, at hverken kundeforholdene eller produkterne ændrer sig. Vi prøver at trække Telmore ind, så vi kan prioritere på den rigtige måde med skarpere positioner og netop få Telmore til at skille sig ud. Tiden er løbet fra, at vi kan styre selskaberne med løs hånd. Derfor skal Anders Jensen (TDCs privatkundedirektør, red.) med fast greb sørge for, at Telmore-kunderne udvikler sig og oplever, at de får bedre tilbud,” lyder det fra Carsten Dilling til Berlingske Business.

Læs også:
 – Danskernes tilfredshed med teleselskaber stiger

Fortsættelse af sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 28/10/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel omkring emnet Telmore lukker som selvstændigt selskabKlik her for fortsættelsen.. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.