Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore: Fri mms + sms ubegrænset til lavere pris

Telmore: Fri mms + sms ubegrænset til lavere pris

Nu er mms kommet med i fri sms-pakken hos Telmore. Adm. direktør Allan Christiansen mener ikke det også er nødvendigt, at fjerne opkaldsafgiften. "Vores pris er konkurrencedygtig" er meldingen.

Prisen for ubegrænset sms hos Telmore, er netop sænket 20 kroner, så det nu koster 79 kroner pr. måned. Samtidig har Telmore tilføjet ubegrænset mms. Det betyder Telmore-kunderne fremover kan sende både mms og sms ad libitum.

 - "I sommers prøvede vi at sænke mms prisen til 75 øre. Det var ikke en ubetinget succes. Det fortæller os at kunderne opfatter både 2 kroner og 75 øre, som en høj pris. Derfor prøver vi nu, at inkludere mms ind sms-pakken", siger adm. direktør i Telmore, Allan Christiansen, til Mobilsiden.dk

Han er spændt på, om pakkeløsningen vil øge mms-forbruget markant.

Allan Christiansen mener i øvrigt ikke det er nødvendigt for Telmore  at også fjerne opkaldsafgiften, sådan som nogle af konkurrenterne har gjort.
 - "Det der er interessant er, hvad kunden betaler på sin samlede regning. Ikke om opkaldsafgiften er væk. Typisk betyder nul kroner i opkaldsafgift blot at pengene bliver hentet på minutprisen eller et andet sted", slutter Christiansen.

Telmore har desuden fjernet gebyret for automatisk optankning.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies