Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore indtager Norge

Telmore indtager Norge

Efter lang tids succes i Danmark, prøver Telmore nu også lykken i Norge. Hermed kan nordmændene se frem til mere gennemskuelighed, end de er vant til.

På dansk grund går det godt for teleselskabet Telmore. Derfor har selskabet besluttet sig for at prøve konceptet af på norsk grund også.

Ifølge Allan Christensen, som er administrerende direktør hos Telmore, er Norge et oplagt marked for Telmore. Det skyldes, at de norske forbrugere er aktive brugere af internettet – dog ikke til styring af mobiltelefoni endnu. Faktisk er der kun fem procent af alle nordmænd, der har online mobiltelefoni mod 25 procent i Danmark. ”Og det vil vi nu gøre noget ved”, fortæller Allan Christensen:

”Vi har sammensat en unik kombination af klar tale og billige priser, som sammen med kundeservice i særklasse, skal sætte en ny dagsorden for det, man kan forvente sig af et mobilselskab. Vores set-up er meget enkelt og omkostningseffektivt. Vi udnytter alle de systemer, vi allerede har i Danmark og kombinerer med norske medarbejdere, som alle er oplært i den ægte Telmore-ånd”, afslutter Allan Christiansen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies