Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore: Ingen Apple - men masser af æbler

Telmore: Ingen Apple - men masser af æbler

Telmore har stadig ikke fået lov til at sælge iPhones, men som en lille spøg får nye kunder en kasse æbler i stedet.

Telmore har nu prøvet i lang tid - men forgæves. Til trods for en rejse til den anden side af jorden, har teleselskabet ikke kunne få lov til at sælge Apples omtalte iPhone 3G. I stedet lokker Telmore nu med en anden type "apples".

Som en spøgefuld hilsen til Apple, vil Telmore nu give en gratis kasse friske æbler til de næste 3000 kunder som tilmelder sig. Og så håber de at eksisterende iPhone-brugere vil overveje Telmore som alternativ. Det ændrer dog ikke på, at direktøren er en smule ærgerlig.

 - "Det er utroligt, at arrogante Apple opretholder et monopol på salget af iPhones i Danmark. Det er synd for Apple, og utroligt ærgerligt for kunderne, at salgsleddet er så snævert. Det er også til skade for konkurrencen, og dermed også priserne til forbrugerne, at en populær og meget lækker telefon kan begrænses til, kun at blive solgt hos én operatør", fortæller Telmores administrerende direktør Allan Christiansen.

Se her webvideon med Telmore i USA.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nuri58 27-01-2009 17:45:09

Principielt vil jeg ikke ligge under for en sådan politik, hvor jeg som sådan er tvunget til at benytte en bestemt teleudbyder. Alene derfor ikke heller inverstere i en iPhone. Men hatten af for Telmore for at have forsøgt at gøre noget ved det så der bliver lidt valgfrihed.

0 0

Om brug af cookies