Telmore: Ingen Apple – men masser af æbler

Telmore har stadig ikke fået lov til at sælge iPhones, men som en lille spøg får nye kunder en kasse æbler i stedet.

Telmore: Ingen Apple – men masser af æbler

Telmore har nu prøvet i lang tid – men forgæves. Til trods for en rejse til den anden side af jorden, har teleselskabet ikke kunne få lov til at sælge Apples omtalte iPhone 3G. I stedet lokker Telmore nu med en anden type “apples”.

Som en spøgefuld hilsen til Apple, vil Telmore nu give en gratis kasse friske æbler til de næste 3000 kunder som tilmelder sig. Og så håber de at eksisterende iPhone-brugere vil overveje Telmore som alternativ. Det ændrer dog ikke på, at direktøren er en smule ærgerlig.

 – “Det er utroligt, at arrogante Apple opretholder et monopol på salget af iPhones i Danmark. Det er synd for Apple, og utroligt ærgerligt for kunderne, at salgsleddet er så snævert. Det er også til skade for konkurrencen, og dermed også priserne til forbrugerne, at en populær og meget lækker telefon kan begrænses til, kun at blive solgt hos én operatør”, fortæller Telmores administrerende direktør Allan Christiansen.

Se her webvideon med Telmore i USA.

Fortællingen fortsætter

Temaet fortsætter med at være relevant. mobilsiden har bragt sagen videre. d. 23/1/2009 gik vi videre med temaet i en vinkel på Webvideo: Apple vil ikke tale med TelmoreKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..