Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore klar med 3G til 1000 kunder

Telmore klar med 3G til 1000 kunder

I dag går Telmore i luften med 3G. Kun 1000 kunder får chancen for at være med fra starten. Hvis man vil være én af dem skal man købe en 3G-mobil, når man tilmelder sig.

Hvis du vil være en af Telmores første 1000 3G-kunder skal du købe en ny 3G-mobil til mindst 999 kroner, når du tilmelder dig.
Hvis du vil være en af Telmores første 1000 3G-kunder skal du købe en ny 3G-mobil til mindst 999 kroner, når du tilmelder dig.

Hvis du hører til de Telmore kunder, som synes det kunne være sjovt at være med på 3G bølgen fra starten af, skal du først og fremmest sikre dig, at dit postnummer hører ind under et af de områder, hvor 3G udbydes.

Derudover skal du være hurtig: Telmore har besluttet kun at udbyde 3G til 1000 kunder i begyndelsen. Det skyldes, at selskabet vil være sikker på at kunne holde den høje kvalitet og et gode serviceniveau, inden teknologien bliver tilgængelig for alle.

Målet er at indsamle oplevelser og erfaringer fra de første 1000, så eventuelle fejl og mangler kan rettes, inden resten af kunderne kommer med på 3G-bølgen.

Tvunget køb af ny mobil

Sidst men ikke mindst kræver Telmore, at man, ved tilmelding til 3G, som en af de første 1000, køber sig en ny 3G-mobil hos selskabet. Telmore begrunder denne købetvang med, at man skal have en 3G-mobil for at kunne udnytte mulighederne på det nye net:

”Vi har testet og godkendt et mindre udvalg af 3G telefoner. Du skal have en 3G telefon for at udnytte fordelene ved det nye net. Det er derfor en automatisk del af tilmeldingen til 3G hos Telmore, at du køber en 3G telefon som TilskudsMobil med Håndjern 199”. Sådan skriver Telmore i nyhedsbrevet til sine kunder.

Hvis du som Telmore kunde er blevet varm på ideen om 3G, skal du altså, udover at have et forbrug på mindst 199 kroner om måneden, købe dig en ny mobiltelefon, som koster fra 999 kroner.

Pengeafpresning eller fornuftig prioritering?

Der kan være delte meninger om, hvad man skal synes om et koncept som dette. Selvfølgelig skal folk have en 3G-mobil, hvis de skal have fuldt udbytte af 3G nettet.

Men det kunne jo være, at der sidder nogle Telmore-kunder rundt omkring i landet, som allerede har en 3G-mobil og som har ventet og ventet på, at Telmore skulle være klar med 3G. Med mindre disse kunder vil købe sig endnu en 3G-mobil, må de sætte sig i venteposition, indtil Telmore beslutter, at 3G skal være tilgængeligt for alle kunder.

Det positive man kan sige om konceptet er, at Telmore ikke tager munden for fuld: De starter med at se, hvordan de klarer serviceringen af et mindre antal kunder, før de kaster sig 100% ud i den nye teknologi.

Samtidig er det beundringsværdigt, at Telmore ikke forsøger at skjule, hvad det indebærer at blive en af de første 1000 3G kunder: Gennemskueligheden er i orden, så kunderne ved, hvad de eventuelt vælger at gå ind til.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies