Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore: Kunderne skal selv betale bussen

Telmore: Kunderne skal selv betale bussen

Nogle kunder hos Telmore vil opleve forringelser af produktet, mens andre får forbedringer. Men bussen skal kunderne selv betale i fremtiden.

Det TDC-ejede lavprisselskab Telmore har netop ændret vilkår for både mobil- og mobilt bredbåndskunder.

Fremover kan kunderne på produktet "Mobilt Bredbånd 5 Mbit/s" kun hente 5GB data om måneden, hvilket svarer til en halvering. Prisen er dog sænket fra 299 til 269 kroner.

 - "Kun cirka 15 procent af vores kunder bruger over 5GB om måneden, og netop den datatrafik som ligger over er rigtig dyr for os. Derfor satser vi mere den brede målgruppe", fortæller Telmore-direktør Allan Christiansen.

Telmore har også fordoblet hastigheden på det billige 169-kroners-produkt til 2 Mbit/s.

Teleselskabet vil ikke betale bussen

Har du et minimumsforbrug i abonnementet, kan dette ikke længere benyttes til køb af de såkaldte indholdstakserede tjenester.

Det betyder, at køber du busbilletter eller deltager i konkurrencer, så skal disse nu betales ud over minimumsforbruget.

 - "Vi håber kunderne har forståelse for, at vi ikke kan betale for deres busbilletter eller konkurrencer. Det synes vi er 'fair play'. Naturligvis håber vi på, at mobilbetalingen vinder frem - men i den sammenhæng er vi blot betalingsformidler", siger Allan Christiansen.

Opkald fra Danmark til udlandet takseres fremover pr. påbegyndt minut, fremfor pr. sekund.

Ændringerne for nye kunder trådte i kraft den 8. juni. Eksisterende kunders løsninger ændrer sig den 9. juli 2009.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies