Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telmore lancerer den smarte telefonsvarer

Telmore lancerer den smarte telefonsvarer

Telmore-kunder kan nu få en langt smartere telefonsvarer, baseret på dansk teknologi.

Selvom messenger og videochat vinder stadig større indpas er telefonsvareren, og dens ofte kluntede interface stadigt flittigt benyttet.

For at lette betjeningen af ens voicemail, introducerer Telmore i dag unikke funktioner der gør det muligt at lytte, spole, slette eller videresende beskeder - uden at skulle igennem trykknapsaktiverede menuer og robotstemmer.

Telefonsvaren administreres i stedet igennem en app, hvor beskeder hentes over WiFi eller mobildata, mens kontaktoplysninger som billedkontakt hæftes til de enkelte beskeder.

Med app’en kan du samtidig vælge hvor længe der skal gå før et opkald ryger over til telefonsvareren og hvorvidt du vil modtage SMS’er eller pushnotifikationer når nye beskeder er indtalt.

Se også: Prisstigningerne fortsætter: TDC varsler dyrere abonnementer

Virker med både Android og iOS

I modsætning til konkurrerende løsninger fra TDC og Fullrate, er Telmore først med en multi-platform løsning som også kan bruges af Android-brugere.

Det er teleiværksætter og grundlægger af Telmore, Frank Rasmussens nye firma CubeIO, der står bag voicemail-app’en.

”Forbrugerne vil gerne selv have kontrollen. Samtidig skal det være nemt, lækkert, brugervenligt og personligt i stedet for robotstemmen, du får i røret, når du ringer til telefonsvareren. Vores voicemail har mange unikke features og er en løsning, der kan skræddersyes til den enkelte. Og så er den tilgængelig for både android og iPhone-brugere, hvilket understreger, at Telmore er helt i front med at skabe værdi for vores kunder,” siger adm. direktør Telmore, Jens Grønlund, i en pressemeddelelse.

Læs også: Forlæng tiden inden telefonsvareren starter [TIP]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies