Telmore laver modtræk mod Onfone

Nu er også Telmore på banen med et Onfone-modtræk. Men umiddelbart er Telmores priser ikke helt skarpe.

Telmore laver modtræk mod Onfone

Onfone har haft succes med at skubbe til priserne hos de større mobilselskaber. Call Me lavede fornylig en opdatering af deres abonnementer, og nu er den TDC-ejede discountgigant Telmore også fulgt efter.

Telmore byder ind med to pakker på hhv. 5 og 10 timers tale, inklusive opkaldsafgift, sekundtaksering og gratis MMS og SMS. Listepriserne er 149 og 199 kroner om måneden.

Dermed ligger Telmore sig præcist på samme pris og pakkeopdeling som Onfone.

Forskellen: Telmore mangler data

Selvom de nye Telmore-pakker måske virkder indbydende, skal du være opmærksom på, at der næsten aldrig foræres noget væk i mobilbranchen.

Telmore lokker i forbindelse med introduktionen, med rabat på dataforbrug og ekstrafunktionen “Telmore til Telmore”, men dette gælder kun i en kortere periode.

Reelt betyder det, at der oveni Telmores priser skal lægges 49 kroner for en datapakke (1 GB pr. måned), for at bringe det nye tiltag på sammenliglig niveau med Onfone, da deres pakker inkluderer dataforbruget i abonnementspriserne på 149 og 199 kroner om måneden.

Opfølgning på historien

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden gik et skridt videre. 16/12/2009 gik vi videre og publicerede en vinkel omkring M1 er solgt til Telmore – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..