Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TELMORE Play udvides med to billigere pakker

TELMORE Play udvides med to billigere pakker

TELMORE udvider den populære TELMORE PLAY-ordning med to mindre pakker til dig, der kan nøjes med færre tjenester til en skarpere pris.

Foto: YouTube.com (TELMORE)

TELMORE har siden 2014 haft det populære ’TELMORE Play’-produkt, hvori teleselskabet tilbyder et væld af indholdstjenester sammen med et abonnement til en skarp pris.

Meget er sket siden lanceringen af det - på det tidspunkt - nye koncept, og derfor relancerer TELMORE nu Play-pakken og justerer den til efter forbrugernes ændrede behov.

TELMORE Play består derfor nu af hele tre forskellige pakker frem for kun den ene, der hidtil har eksisteret. Derfor er der meget mere fleksibilitet, når du skal vælge abonnement med TELMORE Play. Hvis du er mest til film og tv-serier, er det med al sandsynlighed ’TELMORE Play med Film og Serier’, der passer dig bedst. Her får du nemlig adgang til både HBO Nordic og TV 2 PLAY.

Læs også: Telmore lancerer den smarte telefonsvarer

Hvis musik mere er dig, tilbyder TELMORE nu også ’TELMORE Play med Musik og Magasiner’. I denne pakke får du adgang til streamingtjenesten TELMORE Musik og et væld af magasiner såsom Euroman/woman, Anders And, ALT for Damerne og Her & Nu via magasintjenesten Flipp.

Til sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis også fortsat vælge den traditionelle TELMORE Play-pakke, hvor du får alle indholdstjenester inden for musik, tv-serier, film, magasiner i én og samme pakke som normalt. Her får du alle ovenstående tjenester samt Mofibo, Min Bio og C More med i pakken.

Læs også: Telmore får ny direktør

De to nye muligheder med mindre, men mere målrettede pakker, er lavet for at tilgodese de mange forbrugere, der kan stille sig tilfredse med en mindre del af den store mængde af indholdstjenester, der er i TELMORE Play.

”TELMORE Play nu har eksisteret i knapt 2½ år og har været en stor succes for TELMORE. Det er også derfor, at vi nu har besluttet at bygge videre på det produkt og brede det endnu mere ud. Men vi kan også se, at det ikke er alle, der har brug for adgang til det hele. Nogle vil primært have adgang til tv-indhold, mens andre vil have en musik-streamingtjeneste og magasiner. Derfor har vi lyttet til kundernes behov og lancerer de to mindre versioner af TELMORE Play, som er sammensat efter den primære efterspørgsel blandt vores kunder,” fortæller direktør i TELMORE, Jens Grønlund.

Det nye udvalg af TELMORE Play-pakker ser dermed ud som følger:

Pakke Indholdstjenester Pris
TELMORE Play Musik og Magasiner TELMORE Musik
Flipp
179 kr.
TELMORE Play Film og Serie HBO Nordic
TV2 Play
199 kr.
TELMORE Play Premium HBO Nordic
TV2 Play
TELMORE Musik
Mofibo
Flipp
Min Bio
C More
249 kr.

Uanset hvilken af de tre TELMORE Play-pakker du vælger, har du valget mellem enten 15 timers tale og 25 GB data eller fri tale og 12 GB data. Prisen er uændret uanset om du vælger det ene eller andet abonnement - det er kun TELMORE Play-pakken, der afgør prisen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies