Telmore stopper midlertidigt salget af Optimus 2X

Med baggrund i softwarefejlene har Telmore midlertidigt fjernet LG Optimus 2X fra webshoppen.

Telmore stopper midlertidigt salget af Optimus 2X

Spontane genstarter og en mobil der går ned, så batteriet skal ud for at komme videre, har været oplevelsen for nogle brugere af LGs få måneder gamle topmodel Optimus 2X.

Softwareopdateringen (LGP990-V10c) har for nogle kunder afhjulpet problemet – dog ikke alle.

Som mange af de øvrige teleselskaber der har solgt telefonen, så tilbyder Telmore også hjælp til fejlramte kunder.

–  “Skulle kunderne mod forventning fortsat opleve de omtalte problemer, har vi aftalt med LG, at kunderne kan sende telefonen ind til os (Telmore) med henblik på at ophæve købet, såfremt vi kan konstatere fejlen,” fortæller Jakob Bay, produktspecialist hos Telmore.

Midlertidigt salgsstop

Telmore fortæller videre, at de har sendt en mail ud til samtlige kunder som har købt LG Optimus 2X, hvor de anbefales at opdatere telefonen til den nyeste software.

Derudover står produktet nu som “udsolgt” i Telmores shop.

– “Vi har sendt hele vores lagerbeholdning retur til LG for at få dem opdateret, så kunderne får en telefon med den nyeste software,” siger Jakob Bay fra Telmore.

At Optimus 2X hos nogle kunder stadig fejler efter opdateringen, har LG tidligere overfor Mobilsiden.dk bekræftet.

Læs også:
Opsummering af LG Optimus 2X fejlsagen 

Efterfølgende nyt

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. d. 17/1/2011 fulgte vi historien op med en artikel der belyste emnet Telmore laver modtræk mod Onfone – Følg det videre forløb her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.