Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telsome bliver mobilselskab

Telsome bliver mobilselskab

Landets andenstørste ip-telefoni selskab, Telsome, går inden for de nærmeste måneder ind på mobilmarkedet. Det erfarer Mobilsiden.dk

Telsome har en erklæret målsætning om at blive størst og bedst på ip-telefonimarkedet i Danmark. Nu skal også mobilkunderne overbevises om, at Telsome er et attraktivt sted og være.

Mobilsiden.dk erfarer, at Telsome inden for de kommende måneder, går i luften med en mobildel. Konceptet vil være det kendte ”tank-op”-princip og dækningen er sikret ved hjælp af en aftale med TDC Mobil.

Hvilke produkter der vil følge med selskabets mobilplaner kan der kun gisnes om. Men nærliggende er det, at gætte på en kombination af ip-telefonien og mobiltelefonen – evt. med meget attraktive samtalepriser mellem alle husstandens telefoner.

Telsomes stifter, Brian Smith, har på nuværende tidspunkt ikke ønsket a kommentere på Mobilsiden.dk’s oplysninger.

Teleekspert: Mobiltelefoni er nødvendigt

”Ikke kun et fornuftigt træk, men også et nødvendigt træk”, lyder det fra teleeksperten Torben Rune i Netplan, da vi præsenterer ham for Mobilsiden.dk’s oplysninger.

Rune, forholder sig til, at trafikken på fastnettet falder og falder, mens trafikken på mobilnettet stiger. Derfor mener han, det er helt fornuftigt set af Telsome, at der er behov for en mobillancering.

Han bakkes op af en ny undersøgelse fra Wilke - lavet for IT og Telestyrelsen, der slår fast, at stadig flere under 30 år fravælger fastnettet. I stedet bruger de mobilen. I aldersgruppen fra 15-19 år har 17 procent helt fravalgt den gammeldags med ledning.

Torben Rune slår dog til lyd for, at hvis Telsome skal have succes med mobiltelefoni, så er det tvingende nødvendigt, at der lanceres kombinationsprodukter.

Han mener, det er naturligt og forstille sig, at der kan ringes til udlandet fra mobiltelefonen til en meget lav pris. Det kan blive muligt fordi Telsome vil kunne flytte samtalerne rundt i deres eget netværk.

I dag har Telsome runde 18.000 ip-telefoni kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies