Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telsome er nu et mobilselskab

Telsome er nu et mobilselskab

Jagten på mobilkunderne er startet. Ip-telefoniselskabet Telsome er i dag trådt ind på mobil-scenen. Det sker efter talrige opfordringer fra både private og erhvervskunder. Målsætningen er 10.000 kunder inden for seks måneder.

39 øre pr. minut fra mobilen til kunder i samme selskab. 59 øre til alle andre mobiler og fastnetnumre. Det er hovedtallene fra Telsome, der i dag går på jagt efter mobilkunderne.

Salgsargumentet er, at kunderne kan samle både ip og mobiltelefoni i samme selskab, med kontante fordele når der ringes til andre i samme selskab.

Telsome lægger sig tæt op af M1 og CBB Mobils mobilløsninger. Samtalerne afregnes pr. påbegyndt minut, og ikke som normalt i Danmark, pr. sekund. Sms koster 20 øre pr. stk. og opkaldsafgiften ligger på 50 øre. Dækningen er sikret via en aftale med TDC Mobil.

- ”Mobiltelefoni er ikke vores ’main business’. Men når vore kunder efterspørger et mobil/ip-produkt, så er vi naturligvis klar til at levere det”, siger Tim Chawes fra Telsome til Mobilsiden.dk. Han fortæller videre, at målet er 10.000 kunder inden for de første seks måneder.

Ros fra teleekspert

- ”Ikke kun et fornuftigt træk, men også et nødvendigt træk”, lyder det fra teleeksperten Torben Rune i Netplan, om Telsomes mobillancering.

Rune, forholder sig til, at trafikken på fastnettet falder og falder, mens trafikken på mobilnettet stiger. Derfor mener han, det er helt fornuftigt set af Telsome, at der er behov for en mobilløsning.

Han bakkes op af en undersøgelse fra Wilke - lavet for IT og Telestyrelsen, der slår fast, at stadig flere under 30 år fravælger fastnettet. I stedet bruger de mobilen. I aldersgruppen fra 15-19 år har 17 procent helt fravalgt den gammeldags med ledning.

Telsome starter ud med en oprettelse på 199 kroner, der efterfølgende konverteres til taletid. Det nuværende nummer kan flyttes til Telsome uden omkostninger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies