Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Temaer kommer til Samsung

Temaer kommer til Samsung

Når næste omgang af Samsungs grænseflade, TouchWiz, kommer frem, så bliver med muligheden for temaer

Samsungs telefoner har fået nogle hug for deres grænseflade, kaldet TouchWiz, men klagerne kan være en saga blot. Samsung pønser nemlig på at give muligheden for at vælge temaer, så brugerne får mere valgfrihed omkring det udtryk, der møder en, når man tænder for skærmen.

Det er endnu ikke helt sikkert, hvor meget man vil ændre i disse temaer, men fra flere kilder er der dukket screenshots op af muligheden.

Læs også: Samsung Galaxy S5 sælger langt under forventning

Samsung arbejder lige nu hårdt på at få Android 5.0 Lollipop til at køre optimalt på firmaets telefoner, og det ville være naturligt, hvis muligheden kom med denne opdatering.

Der ser ud til at være nogle ret forskelligartede muligheder i de nye temaer. Der burde altså være mulighed for at gøre ens telefon lidt mere personlig, hvis muligheden rent faktisk ender med at dukket op.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Tyrrestrup 01-12-2014 13:28:21

Det skulle droppe deres TouchWiz(-lort) og køre ren Android...

2 1
N 01-12-2014 14:18:36

Nej da, så kan man jo ligeså godt købe en nexus.

Til artiklen, hvad skulle en tema ændring gøre ved de "problemer" nogen har med touchwiz? Nogle af de gængse ting man hører er, lag: dette kan et ændret udseende ikke hjælpe på. Rod i menuer, dette kan et ændret udseende heller ikke rigtigt ændre på. Så jeg tror ikke at en tema vælger vil fjerne den negativitet der er minded på touchwiz.

1 2
Ibrahim Ipek 01-12-2014 12:24:01

Det er ikke noget nyt. På min gamle galaxy s4 med custom (s5) rom, kunne jeg vælge temaer til touchwiz helt på samme måde? Og den funktion har der været i flere måneder

0 1
01-12-2014 12:50:05

Nu er der så også forskel på en custom rom og Samsungs egen:-)

4 0

Om brug af cookies