Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Test: HTC One X Vs. HTC One X

Test: HTC One X Vs. HTC One X

HTC One X findes i to versioner, én med Qualcomm dual-core, og en med Nvidia Tegra 3 quad-core processor – hvilken er bedst?

Da HTC One X blev offentliggjort under Mobile World Congress i Barcelona i år, var der efterfølgende mange brugere som var lettede  over at høre, at vi herhjemme fik udgaven med Nvidia Tegra 3 quad-core processoren.

Men nyere test viser at, det måske ikke helt var det rigtige at glæde sig over. For ifølge Danny Winget fra Androidcentral.com, så er Snapdragon S4 versionen af One X, som bliver solgt i blandt andet USA med sin ”kun” dual-core processor, alligevel en hurtig en af slagsen.

Men er den hurtigere end Tegra 3 processoren der har quad-core? Se video herunder og få resultatet.

Hvad gavn gør resultatet for os danskere? Eftersom One X herhjemme ikke bliver solgt med Snapdragon processor?

HTC One S er svaret, One S bliver nemlig solgt med den nye Qualcomm Snapdragon S4 processor, og burde derfor jævnført ovenfor video, være hurtigere end topmodellen One X.


Læs mere:
- Mobiltest af HTC One S - bedre end One X
- Kæmpe mobiltest af HTC One X

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars Nielsen 02-05-2012 15:21:35

For lige at opsummere ovenstående for andre.

Som sagt er der fordele og ulemper, men utroligt nok, så holder S4 faktisk bedst strøm ved web-browsing, men tegra3 holder bedst hvis du samtaler i telefonen.

Diverse andre benchmarks går begge veje, S4 vinder nogle, tegra3 vinder nogle.

Virker som om S4 har højere til loftet, og har en hurtigere CPU end tegra3 (flere beregninger pr sekund), men tegra3 har fordel af 4 kerner, ved at være bedre til at multitaske. IMO.

0 0
Robert 01-05-2012 19:12:40

Mærkeligt de ikke kører en Antutu benchmark hvor quad-core One X'en fuldstændigt giver baghjul med op omkring 11000 i score.

Ja sådan kan man altid tilrettelægge en stribe benchmarks for at få den ønskede model til at fremstå om overlegen.

0 0
Mulvados 01-05-2012 17:18:10

Ahhh Leif... om man starter den ene eller anden på forskellige tidspunkter betyder jo intet, de kører samme test igennem. Scoren er det eneste der betyder noget.

Inden det bliver en religionskrig så tror jeg sq bare man skal være tilfreds hvis den telefon man har købt med tegra eller S4 kører flydende og tilfredsstillende.

Det sagt så må ONE S jo køre endnu hurtigere fordi den skal trække en mindre opløsning (så længe vi taler 3d that is). Men jeg foretrækker klart den bedre skærm på ONE X over 10fps i en random benchmark.

0 0
Hans Jákup Danielsen 02-05-2012 08:39:23

ved ikke i 3d, men i de test jeg har lavet, så er snapdragon snappier, i 2d apps og generelt i sense launcheren...

side ved side test af begge devices

og i mine øjne foretrækker klart one S's super amoled frem for one X's super LCD 2
selv om opløsninger på X er super lækker

men i sidste ende er de jo op til preferencer ;)

0 0
Leif Hansen 01-05-2012 16:59:13

han trykker jo ikke samtidigt på begge to han trykker først på den ene og så den anden så tror da fanden den ene er langsomere.

0 0
Lars Nielsen 01-05-2012 16:35:46

FYI - ligesom det er med tablets vs smartphones, så betyder højere opløsning = lavere performance/større krav til hardware.

Så ligesom tablets scorer lavere scores, selvom de har samme hardware som en given smartphone, så siger det ikke hvilken CPU/GPU der er bedst.

Tegra3 er bedst på mange områder. One X har bare en noget større opløsning, så derfor kan den ikke sammenlignes med One S på den måde

0 0
Lars Nielsen 01-05-2012 16:51:09

Misforstod lige teksten.

Men kan så tilføje i stedet for, at S4 måske scorer mere på Linpack scorer, men mindre på SunSpider fx. De har sikkert deres fordele og ulemper, men det mest væsentlige er nok at Tegra højst sandsynligt vil spare mere strøm. Jeg når nemt 2-3 dages strømforbrug på min, men det er klart, at tæsker jeg den igennem og spiller masser af spil og er meget på nettet, så holder den kun 1 døgn, men har dog ikke prøvet den ikke holder en hel dag. Derudover kan Tegra 3 også køre THD apps fra nvidia

http://briefmobile.com/htc-one-x-snapdragon-s4-krait-vs-nvidia-tegra-3-comparison

0 0

Om brug af cookies