Testen af HTC Desire er i gang

Her er den så - Desire. Dette halvårs mest omtalte og efterspurgte mobiltelefon. Vi har i dag påbegyndt testen af HTC's version af Nexus One.

Testen af HTC Desire er i gang

Udpakningen er gennemført. Det samme er opsætningen – som i øvrigt gik ret let. Første gang Desire tændes fremkommer en guide, der punkt for punkt hjælper dens nye ejer i gang.

Det er vigtigt at huske på, at den optimale glæde af en Google Android baseret mobiltelefon får man, når den sættes op med en Gmail (eller Google Apps) konto eller en Microsoft Exchange.

Kort efter setup er alle kontakter, kalender og mails overført til mobilen.

Skærmen er bleg…

Det første problem vi er stødt på, er skærmen i Desire. 

I forhold til HTC Legend er skærmstørrelsen forøget fra 3,2 til 3,7 tommer og opløsningen (pixels på skærmen) er nu 480 x 800 pixels mod 320 x 480 på Legend.

Alt dette er helt fint. Men når lysføleren er slået til (hvilket den er som standard) ser Desire bleg ud i forhold til Legend. Det er altså ikke den sprudlende klarhed, som vi havde forventet.

Naturligvis kan man bare slå lysføleren fra i opsætningen – men det burde jo ikke være nødvendigt. Desuden vil den også herefter bruge mere batteri.

HTC Desire og HTC Legend
HTC Desire og HTC Legend

Hastigheden er i top

I min anmeldelse af HTC Legend beskrev jeg hastigheden i menu og programmer som godkendt. I Desire er det præcis samme oplevelse.

Jeg har endnu ikke oplevet, at Desire virker hverken langsommere eller hurtigere. Egentlig underligt da processoren er helt oppe på 1 GHz (600 MHz på Legend).

Læs mere om HTC Legend

Den første del af vores Legend-test kan du læse her…

Husk også at du kan følge os på Facebook.

Læs også:
 – Testen af HTC Legend
 – Web-TV: Oplev HTC Legend