Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Testen af Sony Xperia Acro S - XL, hårdfør smartphone, er i gang

Testen af Sony Xperia Acro S - XL, hårdfør smartphone, er i gang

Sony har lavet endnu en hårdfør smartphone, der kan holde til lidt af hvert – 12 MP kamera og stor skærm.

Vi har tidligere testet Sonys bud på en robust smartphone, nemlig Sony Xperia Go. Telefonen kunne holde til vand, støv, stød, hundebid og meget andet.

Nu tester vi storebroren Sony Xperia Acro S, der også kan holde til lidt af hvert. Alting er bare lidt større i den nye model.

Sony Xperia Acro S har et 4,3 tommer display, 1,5 GHz dual-core processor og et kamera på 12 megapixel. Det hele er bare XL i forhold til Sony Xperia Go.

Her kan du se en lille teaser fra Sony:

Vi tester telefonen og sammenligner den med Sony Xperia Go – Kan det betale sig at investere i Xperia Acro S frem for Xperia Go?

Snart vil du kunne læse vores test af produktet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter 28-08-2012 20:11:56

100% vandtæt eller..?
Og vis hvor langt under vand kan den klare, og hvor lang tid?

0 0
David 28-08-2012 10:10:28

Jeg har nu haft denne mobil siden den kom til danmark, og er meget imponeret! Jeg syntes denne mobil er noget ganske særligt, da det er den første "håndværker mobil" i danmark der har high end specifikationer. Jeg har også haft Xperia Go og de to mobiler kan på ingen måde sammenlignes, de er i hver sin ende af skalaen (prøv bare at sammenligne pixel densitet, Xperia Go har den direkte grim og grumset opløsning). En fed funktion ved Acro S er at man kan oplade den i den medfølgende stander, uden at man skal åbne den vandtætte port og tilslutte kabel.

0 0

Om brug af cookies