Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   The Boss, den første telefon med indbygget Tor-support

The Boss, den første telefon med indbygget Tor-support

The Boss er en kæmpe telefon med 7 tommer skærm, dual SIM-kort og indbygget understøttelse af Tor-netværket. Den skal realiseres gennem Indiegogo.

Tor er et stykke gratis software som i bund og grund bruges til, at sikre din anonymitet når du bevæger dig rundt på nettet. Al data bliver omdirigeret gennem et kæmpe netværk bygget af frivillige for at maskere en brugers egentlige lokation og forhindre andre i at analysere og overvåge trafikken.

The Boss er en ny telefon annonceret ved CES i år som slår sig på at inkorporere Tor-sikkerhedsfeatures på root-niveau hvilket altså skulle give dig “et niveau af sikkerhed uden fortilfælde” som de skriver.

Folkene bag telefonen søger lige nu støtte på Indiegogo og skal have indsamlet knap 1 millioner kroner inden den anden marts for at realisere telefonen. Telefonen er med sin 7 tommer skærm (1920x1200) egentlig tablet-størrelse, men indeholder desuden plads til to SIM-kort, en Mediatek octa-core processor, 16 GB hukommelse, 8 / 2 megapixel kamera og et 3.000 mAh batteri. Den kører desuden Android 5.0 Lollipop.

De hurtigste kunne få en Boss telefon til 275 dollars (~1.750,- kroner) - såfremt projektet bliver realiseret naturligvis. Disse er nu udsolgt og man skal give 329 dollars (~2.100) for enheden plus et par hundrede kroner for fragt.

Certificerings-problemer

The Guardian Project står for Android applikationen “Orbot” som benytter Tor til at kryptere internettrafik som forlader din Android enhed. The Boss vil være den første som tager udgangspunkt i Orbot allerede ved udviklingen, og skriver ligefrem på deres Indiegogo side at The Boss vil være “fuldt certificeret af anonymitets eksperterne ved The Guardian Project.”

Den udtalelse er der angiveligt lidt delte meninger om, idet The Guardian Project i går tweetede at de ikke har indvilliget i at certificere noget. Et andet sted på Indiegogo siden skriver de dog også at de håber at The Guardian Project vil certificere telefonen, det virker altså som om arbejdet pågår.

Indsamlingen startede den femte januar og har på fem dage indsamlet knap 20.000 dollars, eller 12 procent af målet.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan 13-01-2015 16:28:05

Eller man kunne bare købe den nu til ca 900 kr. under navnet Chuwi VX3. Specifikationerne er identiske med den telefon der er beskrevet i artiklen. Man skal blot roote den når man har modtaget den og i fremtiden opdatere til 5.0 Lollipop (Chuwi udgiver opdaterede roms til deres produkter)
Chuwi VX1 1280x800 7" : http://goo.gl/wGLXuj
Chuwi VX3 1920x1200 7" : http://goo.gl/ZCfOys

Jeg har haft min i mere end et halvt år nu, den kom med KitKat 4.4

Denne crowdfunding lyder sgu mere som et 'scam' i mine ører. Telefonen har jo eksisteret i lang tid, så det de beder om penge til er at opdatere rom'en til 5.0, roote og installere Tor... og det til minimum den dobbelte pris af hvad telefonen kan købes for, fra kina.

Det er en ommer mobilsiden

0 0

Om brug af cookies