The Eye Tribe demonstrerer styring af Android enhed med øjnene

En ny gadget fra dansk startup virksomhed giver mulighed for eye tracking på næsten hvilken som helst enhed.

The Eye Tribe demonstrerer styring af Android enhed med øjnene

Fremtidig styring af tablets, computer og telefon skal ske ved hjælp af øjnene, i hvert fald hvis du spørger det danske selskab The Eye Tribe. De er i fuld gang med at udvikle en ny gadget der giver muligheden for eye tracking på næsten hvilken som helst computer, smartphone og tablet.

Mange vil nok bide mærke i, at denne funktion allerede blev introduceret med en tidligere version af Samsung TouchWiz, og andre producenter er ligeledes i gang med at udvikle denne form for styring. Hvad der er specielt ved The Eye Tribe er, at det kan gøres med en præcision der er svær at opnå ved at benytte det indbyggede kamera i en telefon eller tablet.

The Eye Tribe giver en præcision der svarer til et museklik eller spidsen af en finger og i videoen nedenfor (omkring 3:00 minutter inde) ses der en demonstration af spillet Fruit Ninja spillet med øjnene.

Eye Tribe Tracker kommer først til Windows, Android versionen er stadigvæk i tidligt stadie.

Kilde: Android Police

Seneste tilføjelse til sagen

Emnet er stadig relevant. mobilsiden gik et skridt videre. 4/9/2013 havde redaktionen fokus på en ny vinkling på emnet Disse mobiler kommer på hylderne i september måned – Følg det videre forløb her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..