Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ti-tusindvis af brugte mobiler skal have et nyt hjem

Ti-tusindvis af brugte mobiler skal have et nyt hjem

I skuffer og skabe i de danske hjem ligger masser af velfungerende mobiltelefoner, der kan sælges brugt, og dermed omsættes til sjove ting som cafébesøg, biografture og koncertoplevelser.

For kort tid siden var mobilen smart, ny og hot, men nu ligger den blot henslængt bagerst i kommodeskuffen sammen med andre af sidste års modeller. Mange tænker ikke over, at der her gemmer sig en lille skattekiste - rent økonomisk.

Hele 77 procent af danskerne har en eller flere brugte mobiltelefoner liggende i hjemmet, som ikke bliver brugt. Det viser undersøgelsen Telia Trend Rapport 2010, som netop er offentliggjort.

Derfor opfordres danskerne nu til at støve de brugte mobiler af og sætte dem til salg på www.mobilsalg.dk, som i dag åbner dørene for gratis brugtsalg af mobiler.

 - "For dig er det en brugt mobiltelefon, men for køberen er det jo en ny telefon. Hvorfor ikke få lidt kroner ind på kontoen og samtidigt glæde andre? Idéen bag Mobilsalg.dk er at finde et nyt og trygt hjem til udstødte mobiltelefoner", fortæller John G. Pedersen fra Mobilsalg.dk, som drives af online magasinet Mobilsiden.dk.

På Mobilsalg.dk kan alle med få klik, og uden det store internetkendskab, gratis sætte deres brugte mobiltelefon til salg.

Slut med besværet

Mange mobiltelefoner bliver aldrig solgt eller genbrugt, fordi især internetsalg kan være besværligt.

Mobilsalg.dk har derfor fokuseret på, at gøre det så simpelt som muligt at oprette en salgsannonce. F.eks. kender systemet alle modelnavnene, og hvis ikke man vil bøvle med at indsætte sit eget foto, kan man blot vælge et standardbillede, som allerede ligger i systemet.

- "Vi har forsøgt at gøre alting så simpelt som overhovedet muligt, så alle kan være med. Skulle der alligevel være enkelte, som har problemer, tilbyder vi gratis telefonisk support", siger John G. Pedersen.

Brugte mobiler er ofte næsten nye

Mobiltelefoner udskiftes i et hidtil uset tempo, og netop derfor vokser bjerget af brugte mobiler hver eneste dag.

Mange mobilkunder vil gerne følge de seneste nye trends, og de passer ofte ekstra godt på mobiltelefonen, så den kan sælges som brugt.

Derfor er brugte mobiltelefoner tit kun let brugte, og nogle er da også "næsten som nye". Med andre ord kan der i de fleste tilfælde gøres et røverkøb.

Mobilsalg.dk åbner mandag den 1. februar 2010 klokken 12.

Link:
Mobilsalg.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies