Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tid til popcorn: Ulovlig filmtjeneste genopstår

Tid til popcorn: Ulovlig filmtjeneste genopstår

Piraternes Netflix, Popcorn Time, er oppe at køre igen efter tre måneders pause.

Den populære, men ulovlige, streamingtjenesten Popcorn Time er igen oppe at køre efter flere måneders vinterdvale. Det oplyser holdet bag applikationen på deres blog.

Applikationen har været i myndighedernes søgelys fra dag et, da det gør det muligt at streame film og serier fra ulovlige fildelingstjenester - udenom rettighedshaverne accept.

Det resulterede i, at tjenesten i november måtte lukke efter sagsanlæg fra den amerikanske filmindustri brancheorganisation, MPAA.

Nu er tjenesten i midlertidig oppe at køre igen, om end i et reduceret format oplyser Popcorn Time holdet på deres officielle blog. 

”I stedet for at aktivt at udvikle på Popcorn Time vil vi i stedet fokusere på at gøre tjenesten mere robust. Vi vil kun holde øje med bugs og fikse de mest presserende issues”, lyder det fra selskabets blog.

Grundformlen er dog uændret: tjenesten satser fortsat på formidle indhold fra ulovlige kilder.

Se også: Slut med ulovlig streaming hos Popcorn Time

Muligvis en fælde

Det er nyt, anonymt hold af udviklere der står bag Popcorn Time i sit genetablerede format, da flere af folkene bag tjenesten forlod projektet efter søgsmålet.

Uvisheden om holdets identiteten har afstedfødt rygter på det sociale medie Reddit, om at det i realiteten er MPAA der nu vedligeholder den reetablerede udgave, skriver dr.dk.

Flere pendanter til Popcorn Time er samtidig dukket op siden tjenesten lukkede ned i fjor. På holdets blog advarer teamet mod disse, da de kan være proppet med malware og vira.

Læs også: Netflix sætter grænser: Slut med amerikansk streaming

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies