TIDAL – musiktjenesten er nu i Danmark

Den internationale version af WiMP, kaldet TIDAL, er den 17. februar klar til at fylde danskernes ører med sprøde toner.

TIDAL – musiktjenesten er nu i Danmark

Siden 2010 har den danske sangmillionære musiktjeneste WiMP, der ejes af Aspiro Music, forsørget danskerne med adgang til ubegrænset musik.

WiMP har primært været forbeholdt nordiske lande som Danmark, Norge og Sverige, men nu kommer den internationale fætter hertil.

Med et internationalt fokus, har TIDAL indtil videre været tilgængeligt i lande som USA, Canada, Holland og mange flere, og i løbet af første kvartal af 2015 vil flere lande tilskrive sig denne liste.

Læs også: Google Cast kaster også med musik

TIDAL der lanceres som et separat brand er, som fætter WiMP, en streaming-musiktjeneste. For 199,- kroner om måneden, kan brugere åbne for et musikbibliotek på mere end 25 millioner sange, komprimeret i FLAC – et format i fire gange så høj bitrate som konkurrerende tjenester og som dermed leverer bedre lydkvalitet.

Med TIDAL får man ikke blot øreforkælelse, men skal øjnene underholdes, kan man flittigt gå i gang med at supplere favoritsangende med tilhørende musikvideoer i HD-kvalitet. Der findes 75.000 musikvideoer samt artikler og interviews skrevet af musikjournalister.

Læs også:Microsoft Wireless Display Adapter kommer til Danmark

”Concert Concierge” er noget nyt under solen og TIDAL -ekslusivt. Dette er en tjeneste hvor man opnår specielle koncerttilbud, baseret på den danske TIDAL-redaktions anbefalinger, og gælder spillesteder som VEGA, The Standard og Atlas blandt flere.

Morten Remmer, Managing Director for TIDAL og WiMP, udtaler således om visionen med denne service:

Vi har specialiseret os i at give vores brugere den bedst tænkelige oplevelse, når de lytter til musik derhjemme, nu vil vi også hjælpe dem med at få flere gode koncertoplevelser. Dette er et tilbud til musikelskere, og fordi koncertoplevelser er bedst, når de deles, kan man som TIDAL-bruger tage en ven med gratis.” 

TIDAL er tilgængeligt på iOS, Android, PC og MAC, og fungerer ligeledes med musikafspillere som SONOS.

Hvad siger I, er dette et interessant alternativ til evt. Spotify?

Redaktionen har mere til historien

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 21/1/2015 kom der flere nuancer om emnet med en ny vinkling på emnet Apple opkøber analyseservice for musik – Du finder den her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..