Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tidligere Apple-chef opfordrer Apple til at købe eBay

Tidligere Apple-chef opfordrer Apple til at købe eBay

Forhenværende top-chef mener, at Apple kunne ændre e-handel ved opkøb af eksempelvis eBay.

Den kendte storinvestor Carl Icahn har tidligere rådgivet Apples-topchef, Tim Cook, til at opkøbe flere af selskabets egne aktier og dermed skabe et større udbytte. Dette har også fået den forhenværende Apple-mand John Sculley til, at komme med flere råd til Apple. Det skriver epn.dk.
 
 - ”Apple handler om at skabe gode produkter og at bygge og forme markeder. Jeg vil se Apple fortsætte med at bygge og endda foretage store, strategiske opkøb,” sådan lyder det fra John Sculley til BBC.

John Sculley råder blandt andet Tim Cook til, at købe online-auktionshuset eBay. Han mener også, at Apple ved et opkøb af eBay ville kunne være med til at ændre måden e-handel er i dag.

Disse udmeldinger er særligt i øjenfaldende, da den tidligere Apple-boss særligt huskes for, at fryse Steve Jobs ud af selskabet - ligesom også Apple historisk set kun har købt mindre firmaer og integreret deres teknologier i Apples produkter.

Sculley understreger over for BBC, at han ikke har nogen kendskab til Apples planer, men blot mener tiden er inde til at ændre strategi.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies