Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tidligere HTC-medarbejder: Sig op og bliv lykkeligere

Tidligere HTC-medarbejder: Sig op og bliv lykkeligere

En forhenværende HTC-ansat opfordrer gamle kollegaer til at kvitte jobbet. Flere nøglefolk er allerede smuttet, deriblandt produktdirektøren.

Der er udskiftning på chefgangene i HTC i øjeblikket. Flere nøglemedarbejdere har således valgt at kvitte den taiwanske mobilproducent for at søge nye græsgange.

Den seneste i rækken er ifølge TheVerge.com produktdirektør Kouji Kodera, som sagde farvel i sidste uge. Dermed skal HTC finde en ny til at holde snor i den overordnede produktstrategi.

I løbet af de seneste tre måneder har adskillige HTC medarbejdere imidlertid sagt op. Det gælder blandt andet Jason Gordon (vicepræsident for 'global communications'), Rebecca Rowland ('retail marketing manager' på globalt plan), John Starkweather (chef for digital marketing) og Eric Lin (manager for produktstrategi).

Netop Eric Lin, som sammen med Rebecca Rowland efterfølgende er blevet ansat i Microsoft, var ude med riven på Twitter i tirsdags:

- "Til alle mine venner, som stadig er hos HTC - bare sig op. Kom af sted nu. Det er hårdt at gøre, men I vil blive så meget lykkeligere, jeg sværger," skrev Eric Lin.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anker 24-05-2013 10:42:08

Ha ha ha, som om Microsoft er et federe firma ??? øøøhh... hahahahaha

0 0
Asgerk 26-05-2013 20:38:43

Jeg håber VIRKELIG du joker, kan simpelthen ikke tro på, at nogen er så dum som dig.

0 0
TF 24-05-2013 13:52:20

Det er det jo så åbenbart, vis man skal tro på manden.

Jeg syntes da heller ikke jeg skulle have hørt nået om at det skulle være skidt at arbejde for microsoft, har du ?

0 0

Om brug af cookies