Tidligere HTC-medarbejder: Sig op og bliv lykkeligere

En forhenværende HTC-ansat opfordrer gamle kollegaer til at kvitte jobbet. Flere nøglefolk er allerede smuttet, deriblandt produktdirektøren.

Tidligere HTC-medarbejder: Sig op og bliv lykkeligere

Der er udskiftning på chefgangene i HTC i øjeblikket. Flere nøglemedarbejdere har således valgt at kvitte den taiwanske mobilproducent for at søge nye græsgange.

Den seneste i rækken er ifølge TheVerge.com produktdirektør Kouji Kodera, som sagde farvel i sidste uge. Dermed skal HTC finde en ny til at holde snor i den overordnede produktstrategi.

I løbet af de seneste tre måneder har adskillige HTC medarbejdere imidlertid sagt op. Det gælder blandt andet Jason Gordon (vicepræsident for ‘global communications’), Rebecca Rowland (‘retail marketing manager’ på globalt plan), John Starkweather (chef for digital marketing) og Eric Lin (manager for produktstrategi).

Netop Eric Lin, som sammen med Rebecca Rowland efterfølgende er blevet ansat i Microsoft, var ude med riven på Twitter i tirsdags:

– “Til alle mine venner, som stadig er hos HTC – bare sig op. Kom af sted nu. Det er hårdt at gøre, men I vil blive så meget lykkeligere, jeg sværger,” skrev Eric Lin.