Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Til hjemmet der har alt: GSM ringeklokke

Til hjemmet der har alt: GSM ringeklokke

Med en GSM dørklokke fra Waleli kan du lukke gæster ind i dit hjem selv om du ikke selv er hjemme. Et intercom system gør dig i stand til at kommunikere med gæsterne og med en kode indtastet på telefonen, kan du lukke dem ind.

Udefra ligner det en almindelig dørklokke. Men når der ringes på, bliver der sendt et signal til din mobiltelefon og du kan nu snakke med folk og lukke dem ind via mobiltelefonen.
Udefra ligner det en almindelig dørklokke. Men når der ringes på, bliver der sendt et signal til din mobiltelefon og du kan nu snakke med folk og lukke dem ind via mobiltelefonen.

Ønsker din partner sig noget til hjemmet? Så er en GSM ringeklokke måske lige sagen. Ideen lyder måske en smule mærkelig, men ikke desto mindre mener selskabet Waleli, at der er et marked for det.

Hvis man tager ideen til sig, er det slut med at gemme nøgler under måtten eller potteplanten. Så kan man simpelthen åbne sin hoveddør med mobiltelefonen.

Ideen er i princippet enkel nok; man får en intercom, GSM ringeklokken, et sim-kort og en elektronisk lås. Med disse fire dele kan man fjernstyre sin hoveddør med telefonen.

Den fungerer som en ganske almindelig dørklokke, men i stedet for at en klokke ringer inde i huset, ringer GSM ringeklokken op til din mobiltelefon. Via intercom systemet kan man så snakke med personen, som står foran døren og med en kode på mobiletelefonen, kan man aktivere den elektroniske lås, som lukker personen ind.

Nu behøver man ikke længere have en ekstra nøgle liggende til børnene eller håndværkerne. Det hele klares via telefonen, som du alligevel har med dig.

Systemet koster 900 dollars hvilket svarer til lidt over 5.000 kroner.

Endnu er det ikke muligt at se personen foran døren, men såfremt der er marked for denne enhed, kommer der garanteret en 3G model med understøttelse for video også.

Læs mere og se en video af produktet på selskabets hjemmeside her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies