Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tilbagegang for Motorola

Tilbagegang for Motorola

Motorola afsluttede året med røde tal, da salget af mobiltelefoner var tilbagegående.

Motorola, som er den næst største mobilproducent i verden, har i det fjerde kvartal i 2006 tjent godt to milliarder mindre end beregnet. Det lave salg skyldes angiveligt en tilbagegang på salget af mobiltelefoner, som Motorola ved salg af deres øvrige varer ikke formåede at udligne.

Motorolas chef, Ed Sander, gav ved offentliggørelsen af regnskabet udtryk for, at resultatet for det fjerde kvartal er meget skuffende. De er dog stadig af den overbevisning, at den strategi, der er lagt, bør følges.
En analytiker for Charter Equity Research mener, at tilbagegangen for Motorola skyldes, at de øvrige modeller ikke kunne opveje en prisnedsættelserne på Razr-modellerne. Dog udtalte han yderligere, at hvis Motorola havde nedsat prisen på flere modeller, kunne de samlet have solgt flere mobiltelefoner.

Motorola har tjent godt på Razr-modellerne, som første gang blev lanceret i 2004, men det synes nu, som om det er blevet en anelse sværere at blive ved med at tjene stort på denne model. Det samlede regnskab for Motorola bliver efter al sandsynlighed offentliggjort den 19. januar 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies