Tilbehør: Trådløs Nexus 7 oplader

Oplader med med mere end blot strøm på vej til Nexus 7

Tilbehør: Trådløs Nexus 7 oplader

Da Nexus 7 ramte gaden for anden gang, var et stort set enigt anmelderkorps ikke i tvivl om, at Googles tablet stadig var et fund for pengene. Det er den stadigvæk, men enkelte tårer har dog ramt skærmen på udgaven fra sidste år, da udvalget af tilbehør ikke har tilfredsstillet alle.

Dette hænger selvfølgelig sammen med flere faktorer, men den mest nærliggende forklaring er nok, at Nexus 7 ikke har solgt nær så meget som forventet.

Det har lagt en dæmper på mængden af tilbehør, både fra Asus, som prducerer vidunderet, men også fra andre producenter. Normalt ser man en lind strøm af alt lige fra covers til gadgets, fra firmaer man normalt aldrig har hørt om i kølvandet på smartphones og tablets, med ved Nexus’en har det altså været begrænset.

Dette har Asus dog valgt at rette lidt op på, da de i nærmeste fremtid både sender en trådløs oplader og en docking station på gaden. Opladerne opfylder, ud over den primære rolle som strømkilde, også en funktion som praktisk holder, så man kan stille sin tablet fra sig, hvis man f.eks. skal se en film.

Der er dog hverken sat pris eller dato på, hvornår de kan købes, så indtil videre kan vi nøjes med at nyde billederne.

Den lidt mere traditionelle docking-løsning ser således ud:

Sidste nye om temaet

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden fulgte op på historien. 20/1/2014 vinklede vi sagen videre med sagen Asus T100 anmeldelse: Skøn og uskøn alt-i-en løsning – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..