Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tilbud fra 3: Abonnement med Netflix

Tilbud fra 3: Abonnement med Netflix

Nu kan du få gratis Netflix-streaming af film og serier hvis du tegner abonnement hos 3. Dog kun i en periode.

Telesleskabet 3 indleder i morgen en kampagne med et eksklusivt samarbejde med streaming-giganten Netflix. Tegner du et abonnement fra den 22. september kvitterer 3 med at 6 måneders gratis streaming af tjenesten med de populære serier som ’House of Cards, ’True Detective’ og ’Orange is the new Black’.

Tilbuddet kommer i kølvandet på streaming-tjenesten stigende popularitet i den danske hjem, som 3’s direktør for privatmarkedet Davis Elsass mener fylder mere og mere i danskerne bevidsthed, eksempelvis med serien ’House of Cards’ hvis premiere på tredje sæson øgede selskabets datatrafik med 40%.

”Det er imponerende, at en enkelt serie kan trække så meget ekstra trafik og ikke mindst opmærksomhed. De store Netflix-serier er blevet hotte samtaleemner. Deres premierer ventes i spænding og diskuteres i mindst lige så høj grad, som man tidligere har gjort det med fx DR’s dramaserier og Matador. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at hoppe med på Netflix-bølgen. Og de kunder, som allerede er i gang på Netflix, kan se frem til gratis underholdning i en periode,” fortæller David Elsass.

Se også: DR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

Både til bredbånd og mobil

Benytter du dig af tilbuddet, vil du modtage et gavekort på 6 måneders fri streaming af Netflix’ strandardpakke til en værdi på sammenlagt 531,- kroner. Efter periodens ophør, skal du betale 89 kroner månedligt for at streame videre.

Det er ikke alle abonnementstyper der inkluderer tilbuddet. For at kunne indløse et gavekort på et halvt års streaming skal du derfor vælge mellem et af følgende bredbånds- eller mobilprodukter:

  • Mobil: Fri Tale og 10 GB data til 200 kr. pr. måned
  • Mobil: Fri Tale og 20 GB til 230 kr. pr. måned
  • Mobil: Fri Tale og 40 GB til 270 kr. pr måned (nyt abonnement)
  • Bredbånd: 100 GB data til 250 kr. pr. måned
  • Bredbånd: 200 GB til 300 kr. pr. måned
Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder hos 3, dog kun hvis de er for binding. Har du i forvejen et Netflix-abonnement, kan du bruge gavekortet til at indstille betalingen i 6 måneder eller du kan forære gavekortet videre.

Du kan læse mere om de forskellige abonnementer på 3.dks hjemmeside.

Læs også: CBB lancerer slagtilbud til musikelskerne


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies