Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tim Cook: Apple AirPods er en kæmpe succes

Tim Cook: Apple AirPods er en kæmpe succes

Juleferien har indtil videre været en god periode for Apple. Tim Cook fortæller blandt andet, at de nye Airpods-øretelefoner er en kæmpe succes.

Foto: apple.com

Da Apple i september måned løftede sløret for de fuldstændigt trådløse øretelefoner, AirPods, skabte det store overskrifter. Siden da har it-giganten været ramt af forsinkelser, da Apple manglede tid til at færdiggøre designet.

Læs også: Apple AirPods - De mangler noget vigtigt [TEST]

I midten af december kom øretelefonerne så til salg med et dansk prisskilt på 1.379 kroner, hvor der dog er op til 6 ugers forsendelse. Alligevel er der stor begejstring at spore hos Apples direktør, Tim Cook, som den amerikanske tv-station CNBC Now fangede under et besøg på verdens største børs- og aktiemarked, New York Stock Exchange. Se mødet med Tim Cook i det korte videoklip i nedenstående tweet.


Journalisten spørger ind til den manglende lagerbeholdning på AirPods, hvortil Tim Cook svarer, at der er tale om en succes, der er løbet løbsk. Det ser altså bestemt ikke ud til at have været en dum beslutning, da Apple udviste mod, for at bruge hr. Cooks egne ord fra afsløringen. Det gamle 3,5 mm jackstik blev nemlig droppet i iPhone 7, og i stedet satser Apple på trådløs lyd med de nye AirPods.

Læs også: Apple AirPods er så godt som umulige at reparere

Den enorme efterspørgsel på AirPods og salget af iPhone 7 får også Tim Cook til at glæde sig over den seneste periode. Ved samme anledning beskriver han juleferien som værende fremragende, så trods et forventet dalende iPhone-salg er der godt humør forud for offentliggørelsen af firmaets næste kvartalregnskab i slutningen af januar måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies