Tim Cook: Apple vil lave de bedste produkter

Apples topchef har netop siddet i den varme stol i et interview - du kan se hele interviewet her.

Tim Cook: Apple vil lave de bedste produkter

Apples topchef Tim Cook har netop givet et længere interview under IT-konferencen D11 – All Things Digital, hvilket han også gjorde sidste år. Under det timelange interview kom det også frem, at vi kan forvente at høre nyt omkring fremtiden for Apples iOS.

 – Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Det var dog ikke kun positiv omtale og gode nyheder, som Tim Cook skulle forholde sig til. Tim Cook var nemlig i den varme stol og slap heller ikke for, at komme ind på hvordan det generelt går for Apple, konkurrencen på markedet, aktiekursen samt skattesagen.

Tim Cook var dog ikke nem at ryste og kritikken så ikke ud til at bekymre ham. Igennem interviewet var Tim Cook sikkerheden selv, som fortalte kort og godt ”vi vil lave de bedste produkter; bedste telefoner, tablets, computere, bedste MP3-afspiller og det synes jeg og vigtigst af alt kunderne vi gør”.

Du kan se hele interviewet herunder.

Opdatering:

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 27/10/2012 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på Tim Cook: iPad Mini er ikke et kompromis – Læs fortsættelsen her. Se de seneste nyhede om temaet her.