Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tim Cook: Apple vil lave de bedste produkter

Tim Cook: Apple vil lave de bedste produkter

Apples topchef har netop siddet i den varme stol i et interview - du kan se hele interviewet her.

Apples topchef Tim Cook har netop givet et længere interview under IT-konferencen D11 – All Things Digital, hvilket han også gjorde sidste år. Under det timelange interview kom det også frem, at vi kan forvente at høre nyt omkring fremtiden for Apples iOS.

 - Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Det var dog ikke kun positiv omtale og gode nyheder, som Tim Cook skulle forholde sig til. Tim Cook var nemlig i den varme stol og slap heller ikke for, at komme ind på hvordan det generelt går for Apple, konkurrencen på markedet, aktiekursen samt skattesagen.

Tim Cook var dog ikke nem at ryste og kritikken så ikke ud til at bekymre ham. Igennem interviewet var Tim Cook sikkerheden selv, som fortalte kort og godt ”vi vil lave de bedste produkter; bedste telefoner, tablets, computere, bedste MP3-afspiller og det synes jeg og vigtigst af alt kunderne vi gør”.

Du kan se hele interviewet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 02-06-2013 12:51:29

Han... taler... meget... langsomt.

Og han prøver lidt for meget at være som Steve Jobs men på den utroværdige måde. Apple's storhedstid er forbi. De vil sandsynligvis stadig gøre det godt mange år fremover, men snart vil man se tilbage på den gang Apple var på toppen. Hvilket der i øvrigt allerede er nogen der gør.

0 0
Andreas 30-05-2013 10:58:20

Så burde de begynde at gøre så folks iPhones faktisk kan være forskellige fra hinanden.. og gøre deres OS bedre...

0 0
Thomas 30-05-2013 12:14:39

Et telefon bliver ikke bedre af, at man kan gøre dem forskellige fra andres.

At OS kan gøres bedre er en anden sag. De skulle jo også være et på vej. Så kan det være du bliver glad for din telefon igen.

0 0

Om brug af cookies