Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tim Cook: Apple Watch kommer i april

Tim Cook: Apple Watch kommer i april

Tim Cook har ved fremlæggelse af kvartalsregnskab afsløret, at Apple Watch kommer til April.

I september præsenterede Apple deres bud på et wearable, Apple Watch, der er et smartwatch á la Apple. Den gang oplyste Apple at Apple Watch ville blive tilgængelig ”by early 2015” - uden at komme med en nærmere tidshorisont.

Siden har analytikere spekuleret i en dato for salgsstart, og senest hørte vi fra Ming-Chi Kuo fra KGI Securities at startskuddet ville gå i marts, men alle spekulationer blev ryddet af vejen af Appels CEO Tim Cook, da han afslørede at Apple Watch vil blive tilgængelig fra april.

Læs også: Apple håber på 19 timers Apple Watch

Tim Cook afslørede lanceringen i forbindelse med gennemgangen af selskabets kvartalsregnskab.

Ming-Chi Kuo mener dog at vide, at Apple vil få problemer med levering af visse dele til Apple Watch, hvorfor uret i første omgang kan komme i et begrænset oplag på omkring tre millioner.

9to5Mac rapporterer desuden, at Apple kæmper med batteriet i Apple Watch, da selskabet har valgt en hurtig processor og en skærm i Retina-klassen, som begge er store batterislugere.

Læs også: Samsung i maven på Apple Watch

Apple nævnte ikke batteritiden under præsentationen af Apple Watch i september, hvilket har fået flere betragtere til at spekulere i hvorvidt Apple overhovedet har denne del på plads endnu.

Kilde: AfterDawn9to5Mac

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies