Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Apples topchef, Tim Cook, har netop bekræftet at der under dette års WWDC-udviklerkonference vil være nyt om fremtiden for iOS.

Tim Cook bekræfter iOS 7 til Apples WWDC

Der har været mange rygter ude om den næste version af iOS lige siden Jonathan Ive overtog ansvaret for iOS. Og nu har Apples top-chef Tim Cook, altså bekræftet at vi på Apples kommende udviklerkonference WWDC 2013 vil høre nærmere om fremtiden for iOS.

 – iOS-chefen forlader Apple – er Maps grunden

Ifølge Cook så er Jonathan Ive også ”nøglen” til den næste version af iOS. Men han ville dog ikke ind på om ændringerne er så drastiske, som rygterne vil det. Det eneste han fortalte var, at helheden mellem hardware, software og tjenester er forbedret. Det skriver Engadget.com.

 – Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

 – ”Jony havde bidraget væsentligt til udseendet og fornemmelsen af ​​Apple over mange mange år, og kunne gøre det for vores software også,” lød det fra Tim Cook i et interview på AllThingsD’s D11 conference.

Mobilsiden.dk følger Apples WWDC udviklerkonference.

Efterfølgende nyt i sagen

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden har holdt fast i temaet. 15/5/2013 gik vi videre med sagen En times selskab med Tim Cook gav 3,5 mill. til velgørenhed – Nyheden kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..