Tim Cook: iPad Mini er ikke et kompromis

Apples topchef Tim Cook mener, at iPad Mini er mere end blot en tablet på skrump, og dermed ikke et kompromis.

Tim Cook: iPad Mini er ikke et kompromis

Tim Cook, Apples topchef, har tidligere været meget kritisk overfor konkurrenterne, som prøver at gøre mange ting på samme tid. Det skriver eb.dk.

 – Her er den nye iPad Mini

Apple kunne ikke finde på at gå på kompromis med brugeroplevelsen og kvaliteten ved at lave en tablet på syv tommer. iPad Mini er også meget mere end en tablet på skrump, udtaler Tim Cook.

Tim Cook gjorde det også klart, at Apples nye iPad Mini har en skærm på 7,9 tommer, som har et 35 procent større skærmareal en konkurrerende syv-tommer tablets.

 – ”Lad mig gøre det helt klart. Vi kunne aldrig finde på at lave en tablet på syv tommer. Vi synes ikke de er gode produkter, og kunne aldrig finde på at lave en. Ikke kun på grund af de syv tommer, men af en masse årsager. En af dem er dog størrelsen,” udtaler Tim Cook.

 – Tim Cook er manden der skal overtage Apple

Den nye Surface-tablet fra Microsoft havde Tim Cook heller ikke meget til overs for.

 – ”Jeg tror, at når folk kigger på iPad og sammenligner med konkurrenterne, så tror jeg at de hurtigt når til konklusionen, at de vil have en iPad,” sluttede Tim Cook.

Mere om sagen

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden kunne ikke lade være. 26/10/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en vinkel omkring Se reklamen der skal sælge iPad Mini i USA – Historien kan læses her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.