Tim Cook: Nokia manglede innovation

Apples topchef Tim Cook mener, at alle producenter nu prøver at kopiere Apples strategi.

Tim Cook: Nokia manglede innovation

I et interview med Bloomberg Businessweek udtaler Apples topchef Tim Cook, at han mener mobilbranchen har meget at lære af Nokias skæbne, som forventes at blive købt af Microsoft for omkring 40 milliarder danske kroner.

 – ”Jeg tror, at Nokias skæbne vil minde alle i branchen om, at det er nødvendigt at fortsætte med at innovere – ikke at innovere er det samme som at dø,” siger Tim Cook til Bloomberg Businessweek.

Interviewet kommer også ind på, at selskaber som Google og Microsoft i stadig større grad gør det samme som Apple, ved at integrere udviklingen af både hardware og software i samme selskab. Her tænkes på, at Google i 2011 købte Motorola Mobility og Nokia nu er købt af Microsoft (dog skal handlen lige godkendes).

Den videre fortælling

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 20/9/2013 gik vi videre med nyheden; Tim Cook: Apple er ikke ”billig”-produkter – Den kan læses her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Tim Cook..