Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tinder lader dig finde kærligheden - app-hit i USA

Tinder lader dig finde kærligheden - app-hit i USA

Flirte-applikationen er netop nu et kæmpe hit i USA, hvor foråret for alvor er over dem og ”love is in the air”.

Foråret er over os og ”love is in the air” – i hvert fald ser det sådan ud i USA, hvor en af de mest populære applikationer netop nu er flirte-applikationen Tinder.

Tinder viser brugen en række billeder af potentielle dates – er man interesseret skal man blot klikke på hjertet og har det ingen interesse, så skal der klikkes på krydset. Applikationen søger i dit lokalområde for at finde matchende profiler. Det skriver Comon.dk.

Internettet er efterhånden blevet et sted, hvor mange finder kærligheden, men der er stadigvæk nogle hvor det virker grænseoverskridende at oprette en profil på en dating-site. Hvorefter man så offentligt kan ses som aktivt søgende på kærlighedsmarkedet, med Tinder får man mere en digital oplevelse af flirts og udvekslende blikke fra byturen.

Med Tinder skal du ikke oprette en profil med en masse detaljer om dig selv og den du søger – i stedet får Tinder oplysninger som dit profilbillede, interesser osv. fra Facebook.

Trykker du ”like” på en profil på Tinder, så finder denne kun ud af det hvis han/hun også klikker ”like” på din profil. Sker dette kan profilerne chatte med hinanden yderligere i applikationen og udveksle oplysninger.

Indtil videre er Tinder kun tilgængelig til iPhone-brugere. Du kan downloade Tinder gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies