Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tips! Tag billeder med dit iPhone headset

Tips! Tag billeder med dit iPhone headset

Med iOS 5 er det blevet nemmere at tage billeder med din iPhone.

Så er der godt nyt til alle fotografer, om du er amatør eller en professionel af slagsen.

Med iOS 5 kom som bekendt mange nye funktioner, og en af dem er muligheden for at bruge “volumeknap +” til at tage billeder med.

Dog virker løsningen ikke særligt godt, for det er svært at holde mobilen helt stille og tit bliver billederne uskarpe og helt ude af fokus.

Det er der efterhånden ikke meget nyt i for de fleste, men her gemmer der sig så en lille perle, som mange nok vil komme til at bruge i fremtiden.

Nemlig at det også fungerer med hovedtelefonernes volumeknap (+), det burde egentligt være åbenlyst at man kunne dette, men da det er de færreste der nok har skænket det en tanke, så har det taget sin tid før at der var nogle personer som har testet dette.

Dette betyder i praksis at det bliver væsentligt nemmere at tage stabile selvportrætter af dig og dine venner, dette kunne eksempelvis være et gruppebillede med hele familien, inklusiv fotografen selv, der fejrer jul eller nytår.

Men her stopper det ikke, for det smarte er, at man også kan parre det med mange Bluetooth enheder!

Det er ikke sikkert at det virker med alle hovedtelefoner med lydstyrke funktioner (da knapperne skal være kortlagt korrekt til stien på mobilen), men det skulle også virke med de fleste Bluetooth tastaturer, samt virke på iPod Touch, der har iOS 5 som firmware.

Til notering siges det også, at det virker med nogle foto applikationer i App Store (hvis man gerne vil bruge dette med forsinkelses-timer, og andet man ikke lige kan bruge i Apples egen Kamera applikation).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies