Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tirsdagens MWC-overblik

Tirsdagens MWC-overblik

Endnu en hektisk dag på året store Mobile World Congress er ovre - få et overblik over alle nyhederne her.

Endnu en spændende dag på Mobile World Congress 2012 går på hæld, og igen har det været en spændende dag med masser af nyheder.

Husk også at se søndagens MWC-overblik og mandagens MWC-overblik, hvis du ikke lige har fulgt helt med - du er sikkert gået glip af noget spændende!
 

Samsung

Vi har endnu engang hørt flere rygter om den kommende Samsung Galaxy III, og mens telefonen endnu kun er på rygteplan, så afholdt det ikke Samsung fra at lufte deres høje forventninger til 2012.

 

De har selvfølgelig også noget at have forventninger i - Samsung Galaxy S II vandt nemlig MWC-prisen som "bedste smartphone" på MWC 2012.

 

Lumigon

Vi fik i denne artikel forklaringen på, hvorfor Lumigon T1 aldrig kom på markedet.

 

Qualcomm

Qualcomm lancerede en ny og forbedre version af firmaets topprocessor. Navnet på den nye processor er Snapdragon S4 Pro, og Qualcomm lover  op til fire hurtigere grafik sammenlignet med den normale Snapdragon S4 processor.


HTC

HTCs nordisk direktør Peter Frølund kunne fortælle, at HTC ikke føler sig presset. Selskabet er derimod blevet mere motiveret, og så er det faktisk ikke svært at være unik på Android. Se mere i dette web-TV interview.

 

LG

John G. fik en snak med LG, hvor han lærte at Pradaficér LGs Prada telefon - eller oversat til dansk: "Sådan får du nye ikoner på din LG Prada telefon". Se web-TV indslag her.

 

LG lancerede også en ny Optimus L-serie.

 

Nokia

I dag nåede vi også at se lidt nærmere på Nokia Asha modellerne, der har været lidt overskygget af Nokias andre spændende nyheder.

Nokia Asha 202 og Asha 203 er små og praktiske basis lommetelefoner med 2.4" touchskærm og numerisk tastatur. Specifikationerne kan ses her.

 

Vi kiggede også nærmere på Nokia Asha 302, der er en feature telefon med fuldt QWERTY tastatur og understøttelse af Exchange mail - se specifikationerne her.

 

Nokia præsenterede også en ny type nanoteknologi, der skal gøre mobiltelefoner mere modstandsdygtige overfor vand. Se video med teknologien her.

 

Selvom Nokias nye 808 Pureview med 41 megapixels kamera fik meget omtale i går, så slår en ny aktieanalyse fra Sydbank fast, at forventningerne til Nokias styresystem Symbian er stærkt dalende. Til gengæld så er forventningerne til Nokia Lumia 610 skyhøje.

 

Jabra

Danske Jabra introducerede Jabra Supreme UC headset, der kommer med en applikation til Android og iOS. Applikationen holder øje med de aktive forbindelser, og ved et indkommende opkald skabes der forbindelse mellem Skype, tablets, computere m.fl. alt efter hvilken enhed at opkaldet kommer på. Se headsettet og funktionerne i dette web-TV indslag.

 

Panasonic

Panasonic forsøger at komme ind på det europæiske marked med Eluga-modellerne, og det går allerede ganske godt. Nokia har måske præsenteret en fremtidig nanoteknologi for at gøre deres telefoenrmodstandsdygtige overfor vand - hos Panasonic har man allerede produkter på markedet.

 

Andre

Telia lancerede deres nye 4G-hotspot, og Mobilsiden.dk har som det første danske medie haft enheden til test. Det er der kommet denne lille anmeldelse ud af.

 

Biler er en super uudnyttet mulighed for teleindustrien fortalte Bill Ford i en tale på Mobile World Congress. Bestyrelsesformanden i Ford Motor Company opfordrede derfor telebranchen til ikke at overse mulighederne i bilbranchen.

 

Vi besøgte også den danske virksomhed Endomondo, og her så vi deres applikation til Windows Phone. Se det nye flotte layout i dette web-TV klip.

 

Svenske iZettle meddelte i dag, at de nu lancerer deres smarte kreditkort-løsning på det danske marked. Med iZettle applikationen til iOS og en lille gratis kortlæser kan alle og enhver - også private - modtage penge på Visa, Mastercard og Diners kreditkort. En STOR lille nyhed. Læs mere her.

 

Apple har i dag udendt invitationer ud til en event, som afholdes i San Francisco onsdag den 7. marts. Måske vi ser en ny iPad? Læs mere her.

 

Endelig så blev tirsdagen dagen hvor redaktionen i Odense kunne konstatere, at John G. er langt bedre til at anmelde nye mobiltelefoner, end han er til at danse. Med nedenstående foruroligende videoklip, siger vi tak for i dag og på gensyn i morgen onsdag til endnu flere spændende nyheder på Mobile World Congress.

 

 

 

John G. danser med en grøn maskot til Mobile World Congress 2012

Læs mere:
Søndagens MWC-overblik
Mandagens MWC-overblik

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies