Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Titaniums-Android der starter med pris på 10K

Titaniums-Android der starter med pris på 10K

Luksusproducenten som tidligere har indpakket iPhone i diamanter kommer nu med en liebhaver-Android.

Mange smartphones leveres i “unibody” design, der desuden er udskåret i aluminium og signalerer kvalitet får både køber og beskuer. Firmaet Gresso har nu taget skridtet videre, og produceret Radical-serien af Android-smartphones, der er lavet i titanium. Det skriver Engadget.com

Radical R1 koster 1800 dollars, men skal du være sikker på opmærksomhed, kan du få vidunderet med 18 karats guld-logo på fronten. Her skal det retfærdigvis nævnes, at du så også selv må bestemme om logoet skal være hvidguld eller almindelig. Ønsker du det, ja så stiger prisen altså også til 2300 dollars, der svarer til godt 12500 kr.

Ikke en tech-nørd værdig
Umiddelbart skulle man tro, at en “high-end” Android i den prisklasse ville være fyldt til renden med markedets ypperste specs, men det er desværre ikke tilfældet. 

Mobilen som vejer 219g kommer med Android 4.1.2, en 4.5” qHD skærm, dual Sim-kort support, 8MP kamera, 36GB intern hukommelse og en quad-core 1.2GHz processor.

Skulle du være interesseret, så er det altså med at komme ud af hullerne for Gresso har kun 999 antal til salg. Det vil endda fremgå på mobilen hvilken plads du havde i køen. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies