Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tjen hundredevis af kroner på billeder du tager med mobilen

Tjen hundredevis af kroner på billeder du tager med mobilen

Kunne du tænke dig at tjene penge på de billeder du har taget med mobilen? Så er Foap noget for dig. Læs mere her.

Artiklen er opdateret klokken 15:40
Kameraet i mobiltelefonen bliver bedre og bedre, og flere producenter fokuserer også mere på kameraoplevelsen i telefonerne, såsom HTC med deres One familie.

Men hvad hvis du kunne tjene penge på de billeder du tager med mobilen? Det er nu muligt med en applikation til iOS.

Applikationen hedder Foap og er udviklet af et svensk firma af samme navn. Idéen med Foap er at konkurrerer med de store billedbureauer der er på markedet.

Det fungerer på den måde, at de billeder du tager med telefonen kan du sende til Foap via applikationen. Herefter bliver billedet manuelt tjekket og hvis det godkendes så ligges det ud på Foaps hjemmeside.

Sælg billederne

Her kan alle medier i hele verden købe dit billede, til brug i artikler eller lignende. Eksempelvis kunne Ekstrabladet købe dit billede, og bruge det på deres hjemmeside.

Billederne koster på Foap 40 dollars, eller cirka 230 danske kroner. Bliver billedet solgt modtager du halvdelen af beløbet, og det kan overføres til din PayPal konto.

Og det er ikke et engangsbeløb per billede du tager, det er et engangsbeløb for HVER gang at dit billede bliver solgt via Foap.

Du skal dog være klar over at brug af applikationen betyder at dine billeder kan blive brugt overalt i verden, og at du sælger rettighederne til billedet når det bliver solgt.

Du kommer let i gang ved at hente applikationen her i Apple Apps Store, det er ganske gratis. Og husk at besøge Foaps hjemmeside og læse op på betingelserne inden du ligger dine billeder op.

Opdatering.
 
Foap fortæller til Mobilsiden.dk, at en applikation til Android vil være klar i efteråret. Windows Phone applikationen kan de ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

John 17-05-2012 17:40:45

Tobias - køb en ordbog...

0 0
Tobias 17-05-2012 13:39:04

kan ikke lagevær med af tænke på med det app hvor mange der så evt. ikke tænker over der er ragler for hvor man må tage billeder af folk vis en lige tager et billet uden af be om tilladelse og lige det der på og man så havner som den nye bus raklame
eller fest billderne man rignet var til privat brug men vedkomnet lige pluslig tænker han kan tjene lidt penge på

0 0
Batman 16-05-2012 10:39:06

Fatter ikke at der altid skal gå så lang tid før en app kommer til android

0 0
DX 16-05-2012 12:01:44

@ Batman. Rolig nu, muligheden for at sælge dine Android billeder har altså eksisteret længe. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scoopshot.mobiapp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zY29vcHNob3QubW9iaWFwcCJd

0 0
Søren D 16-05-2012 11:15:11

bare fordi der findes en app til Iphone behøver det jo ikke nødvendigvis være en god ide. Nok er kameraerne blevet meget bedre i mobilerne, men de krav der er til billederne på andre "upload dit privat foto og tjen kassen" sites er ikke i nærheden af hvad du kan lave med et mobilkamera - her skal alt være i orden og så lidt til. Og der er benhård konkurrence - men måske man har fundet en niche her med low-res billeder...tror dog ikke man skal forvente at tjene kassen lige foreløbig :-)

0 0
David 18-05-2012 15:02:43

Low res? er der krav om over 8/12 MP som vi ser i mange mobiler i dag? Min telefon tager billeder i højre opløsning end mit spejlrefleks.

0 0
Om brug af cookies