Tjen hundredevis af kroner på billeder du tager med mobilen

Kunne du tænke dig at tjene penge på de billeder du har taget med mobilen? Så er Foap noget for dig. Læs mere her.

Tjen hundredevis af kroner på billeder du tager med mobilen

Artiklen er opdateret klokken 15:40
Kameraet i mobiltelefonen bliver bedre og bedre, og flere producenter fokuserer også mere på kameraoplevelsen i telefonerne, såsom HTC med deres One familie.

Men hvad hvis du kunne tjene penge på de billeder du tager med mobilen? Det er nu muligt med en applikation til iOS.

Applikationen hedder Foap og er udviklet af et svensk firma af samme navn. Idéen med Foap er at konkurrerer med de store billedbureauer der er på markedet.

Det fungerer på den måde, at de billeder du tager med telefonen kan du sende til Foap via applikationen. Herefter bliver billedet manuelt tjekket og hvis det godkendes så ligges det ud på Foaps hjemmeside.

Foap app til iOS
Foap app til iOS – forsiden

Sælg billederne

Her kan alle medier i hele verden købe dit billede, til brug i artikler eller lignende. Eksempelvis kunne Ekstrabladet købe dit billede, og bruge det på deres hjemmeside.

Billederne koster på Foap 40 dollars, eller cirka 230 danske kroner. Bliver billedet solgt modtager du halvdelen af beløbet, og det kan overføres til din PayPal konto.

Og det er ikke et engangsbeløb per billede du tager, det er et engangsbeløb for HVER gang at dit billede bliver solgt via Foap.

Du skal dog være klar over at brug af applikationen betyder at dine billeder kan blive brugt overalt i verden, og at du sælger rettighederne til billedet når det bliver solgt.

Du kommer let i gang ved at hente applikationen her i Apple Apps Store, det er ganske gratis. Og husk at besøge Foaps hjemmeside og læse op på betingelserne inden du ligger dine billeder op.

Opdatering.
 
Foap fortæller til Mobilsiden.dk, at en applikation til Android vil være klar i efteråret. Windows Phone applikationen kan de ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.