Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tjen penge med ny iPhone-applikation

Tjen penge med ny iPhone-applikation

En ny iPhone-applikation giver dig muligheden for, at tjene penge via telefonen når du er ude at handle eller på farten.

Agent ude på en opgave med iPhone-applikationen Field Agent (Foto: Pressefoto)
Agent ude på en opgave med iPhone-applikationen Field Agent (Foto: Pressefoto)

Applikationer til smartphones forbinder de fleste formentlig med spil, underholdning og lignende, men nu er der kommet en applikation, som du faktisk kan tjene penge på at bruge.

 - Tjen penge med din smartphone

Field Agent, er navnet på applikationen, som giver muligheden for at løse små men betalte opgaver, når man alligevel skal ud at handle, er på vej hjem fra arbejde, eller blot går ned ad Strøget.

Din hjælp om hvor varer står på hylderne eller hvilken service du får er guld værd for butikker og virksomheder, og den viden kan iPhone-ejere nu tjene penge på at indsamle, hvor end de kommer hen.

Løser du de opgaver, som der bliver lagt ud via applikationen Field Agent får du altså penge for det.

Du kan for eksempel blive spurgt om prisen på en telefon hos nærmeste telebutik, om et bestemt tøjmærke er udstillet i et butiksvindue og meget andet.

 - ”Det smarte ved app’en er, at agenterne selv bestemmer, hvornår og hvor tit de vil arbejde,” fortæller administrerende direktør fra Gorm Larsen Nordic, Jens Brinck.

Hidtil har der kun været Field Agents i USA, Canada, Australien og Storbritannien, men nu er turen også kommet til Danmark, det er Gorm Larsen Nordic der netop har lanceret applikationen på det skandinaviske marked.

Sådan virker Field Agent

Du opretter en brugerkonto i applikationen, samt en PayPal-konto og så er du reelt set en agent og godt i gang med at kunne tjene penge – du skal blot finde en opgave at løse. Opgaverne er efter ”først-til-mølle”-princippet.

Når du har accepteret en opgave har du 120 minutter til at få denne løst. Når du det ikke inden for de 120 minutter, går den videre til en anden agent.

Når du har klaret en opgave, skal den lige godkendes før du får pengene. De overføres så snart opgaven er endelig godkendt, hvilket blandt andet sker ud fra din telefons GPS-position.

Du skal umiddelbart ikke tænke på SKAT, da pengene tjenes i en ”først-til-mølle”-konkurrence.

Download applikationen gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 11-09-2012 09:20:47

"Du skal umiddelbart ikke tænke på SKAT, da pengene tjenes i en ”først-til-mølle”-konkurrence."

Det virker umiddelbart usandsynligt. Hvad baserer i det på?

Enten betaler Field Agent skat af "præmien" eller også betaler man selv skat af "præmien".

0 0

Om brug af cookies