Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tjen penge på ledige pladser i bilen på Windows Phone

Tjen penge på ledige pladser i bilen på Windows Phone

En dansk udviklet applikation, som gør det muligt for bilister at tjene penge på ledige pladser i bilen, er nu klar til Windows Phone.

Ants på Windows Phone
Ants på Windows Phone

Applikationen Ants er en dansk udviklet applikation, som gør det muligt for danskere at tjene penge på ledige pladser i bilen. Firmaet Ants har de seneste år gjort det til en god forretning, at få danskerne til at udbyde ledige pladser i bilen via smartphones. Og nu er en applikation til Windows Phone også klar.

 - Ny applikation hjælper med at fylde bilen

 - ”Vi har brugt rigtig meget tid på at nørde Windows Phone, så vi kunne udvikle en app, der falder naturligt ind i det unikke tile-design, som kendetegner Microsofts produkter. Vi synes, at vi er lykkes, og vi glæder os til at høre, hvad brugerne synes om den,” siger Aleksander Soender, der er medstifter af Ants.

Formålet med Ants er at forbinde bilister, som har ledige pladser i bilen, med passagerer der er på udkig efter et lift. Man skal blot oprette en ”tur” i applikationen eller på hjemmesiden joinants.com. Og er man passager der ønsker en tur, så kigger man om der er en tur oprettet, som matcher ens behov.

Ants er tilgængelig til Windows Phone nu og virker både til Windows Phone 7.X og Windows Phone 8. Du kan downloade applikationen gratis i Windows Phone Store.

Applikationen kan også downloades gratis i Apples App Store og Google Play Store.

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 19-04-2013 13:16:14

Synd det er en WP app så er det kun 2% af befolkningen der kan få glæde af det :)

0 0
Aleksander@Ants 19-04-2013 13:27:58

Hej Robert,

Ants findes skam også til de to andre platforme og på web under joinants.com. Jeg har skrevet links til de to App-butikker herunder. Håber at se dig som bruger :)

Hilsen Aleksander, Ants.

iPhone:
https://itunes.apple.com/dk/app/ants-social-transport/id497440365?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joinants.ants&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qb2luYW50cy5hbnRzIl0.

0 0
Glenn 19-04-2013 12:44:34

er det ikke ulovligt at køre pirat taxa :-D

0 0
Aleksander@Ants 19-04-2013 13:24:09

Hej Glenn.

Ants er en tjeneste, der gør det muligt at forbruge i fællesskab - altså deles om udgifterne, hvilket er helt lovligt. På lørdag er der eksempelvis en tur fra Århus til København til 50 kroner per sæde, hvor de personer, der er med i bilen, bidrager til forbruget: http://joinants.com/ride/1462

Hilsen Aleksander, Ants.

0 0

Om brug af cookies