Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To nye Bluetooth-headsets fra Sony Ericsson

To nye Bluetooth-headsets fra Sony Ericsson

Sony Ericsson præsenterer nu to nye Bluetooth-headsets. Det ene er til nye brugere af handsfree, mens det andet henvender sig til de modebevidste.

Sammen med lanceringen af otte nye mobiltelefoner, præsenterede Sony Ericsson ved gårdsdagens pressemøde også to nye trådløse Bluetooth-headsets. Et helt enkelt henvendt til nye mobilbrugere og et mere avanceret headset med halssnor.

Bluetooth™ Headset HBH-PV702 kan være det helt rigtige headset, hvis man er ny bruger af handsfree. Headsettet er let og kompakt med lang tale- og standby-tid.

Modellen fås i to farver; henholdsvis sort eller hvid. Formen er aflang og klassisk og vil derfor passe til de fleste. Sony Ericsson garanterer desuden et headset med fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

Modellen lander i de danske butikker i løbet af andet kvartal af indeværende år.

Bluetooth™ Headset HBH-PV710 tilbyder en taletid på 12 timer og standby-tid på 300 timer.

Headsettet er velegnet til de modebevidste, idet det er designet i iøjnefaldende farver. Det leveres i et design i sølv med brune eller røde covers. Når man ikke bruger headsettet, kan det hænges om halsen i den medfølgende halssnor.

Men HBH-PV710 er mere end et flot design. Headsettet er komfortabelt med en drejelig ørekrog. Den aflange form sikrer, at mikrofonen er placeret tæt på munden, hvilket skulle give en god lydkvalitet.

HBH-PV710 ligger klar i butikkerne i første kvartal af 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies