Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To nye mellemklasse-mobiler fra Nokia

To nye mellemklasse-mobiler fra Nokia

To nye Nokia-mobiler er på vej til de danske butikker. Det drejer sig om to såkaldte mellemklasse-mobiler – begge med kamera og FM radio ved navn 6131 og 6070.

På årets 3GSM messe i Barcelona præsenterede Nokia i dag to nye kameramobiler ved navn 6131 og 6070. Begge mobiler placerer sig i mellemklassesegmentet – det vil sige et sted mellem de mest avancerede multimediemobiler og de funktionssvage basismobiler.

Nokia 6131

Nokia 6131 er kendetegnet ved et slankt klapdesign, som efter sigende skulle tage hensyn til ergonomiske forhold. Med et enkelt tryk på en knap åbnes klappen, og frem kommer en skærm med høj opløsning og 16 millioner farver. Displayet på mobilens front har 262 farver.

På funktionssiden kan 6131 blandt andet tilbyde et 1,3 megapixel kamera, en musikafspiller og en FM-radio, som understøtter visuel radio, der gør det muligt at se kunstnerne på mobilen, mens du lytter til et nummer.

Telefonen har en dedikeret kameraknap og 8 x digital zoom, som skulle gøre det muligt at tage nogle ordentlige billeder.

Vi kan forvente at støde på Nokia 6131 i europæiske butikker i andet halvår af 2006. Det forventes, at telefonen kommer til at koste omkring 270 euro svarende til cirka 2.000 danske kroner.

Nokia 6070

Nokia 6070 er Nokias bud på en klassisk kameramobil til billige penge. Ud over at være brugervenlig og driftsikker kan mobilen tilbyde en stor farveskærm og et fint tastatur, som er kombineret med den velkendte brugergrænseflade fra Nokias Series 40.

Ud over kameraet er 6070 udstyret med flere funktioner til easy messaging så som SMS, MMS, Nokia Xpress audio messaging, e-mail og instant messaging. Desuden har telefonen talefunktioner som diktafon, integreret håndfri højtaler og push to talk, som vi godt nok ikke til dato har haft mulighed for at bruge i Danmark.

6070 byder på en XHTML browser, som gør det muligt at dele billeder, videoklip og lignende hurtigt med vennerne ved hjælp af EDGE. Den indbyggede FM radio gør, at man ikke skal undvære nyhederne på vej til arbejde.

6070 ligger klar i de danske butikker i andet kvartal af 2006 til den nette sum af 135 euro eksklusiv moms og tilskud, hvilket svarer til lidt over 1.000 danske kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies