Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To nye sommermodeller fra Motorola

To nye sommermodeller fra Motorola

Motorola løfter sløret for to nye designmodeller i dejlige sommerfarver, som finder vej til Danmark i løbet af tredje og fjerde kvartal 2006. Telefonerne er begge med klap og hedder W375 og W220.

I en tid hvor mobiltelefoner har alt hvad hjertet kan begære på indholdssiden, stiller forbrugerne også større krav til telefonernes designs. De skal være tidssvarende og passe til den identitet, man gerne vil udstråle.

Med W375 og W220 i de to lækre sommerfarver pink og orange forsøger Motorola at leve op til forbrugernes forventninger

W375

W375 har designmæssigt mange ligheder med den populære RAZR V3, som har taget europæerne med storm. Designmæssigt er W375 således med på noderne, hvilket til gengæld er mere, end hvad man kan sige om designsiden. Den byder på VGA kamera, speaker-funktionalitet, mobil USB, FM radio, Mp3 ringetoner samt en hukommelse på sølle 1,5 MB.

Udover den spændende nye sommer-orange leveres modellen også i farverne sølv og grå til dem, som er mere til det klassiske look.

W220

W220 har de mest nødvendige funktioner, som man skal bruge for at kunne holde kontakten med omverdenen. Udover SMS, MMS, alarm og telefonbog, som kan rumme 600 numre, bør det nævnes, at modellen har FM-radio, så man kan høre nyheder på cykelturen til arbejde.

Modellen kommer i de klassiske farver sølv og grå samt en lækker pink, som passer til sol og sommer.

Begge modeller forventes at komme til Europa i løbet af tredje eller fjerde kvartal af 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies