Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To nye tynde GPS-enheder fra TomTom

To nye tynde GPS-enheder fra TomTom

HOLLAND: De nye udgaver af TomTom ONE og XL er tyndere og lækrere end forhængerne. Lyden fra højtaleren er forbedret, og en ny bilholder har set dagens lys.

I den prisrigtige kategori har TomTom ved en event i Amsterdam, Holland, netop lanceret opdaterede udgaver af salgshittene ONE og XL. Navnene er helt enkelt TomTom ONE og TomTom ONE XL. Forskellene er primært skærmstørrelsen. ONE har 3,5 tommer skærm, mens XL er oppe på 4,3 tommer.

I forhold til forgængerne "ONE 3rd Edition" og "XL", er de nye enheder tyndere og højtaleren er bedre. Alt i alt et mere lækkert produkt.

Den medfølgende bilholder er en helt ny type kaldet "EasyPort", med en sugekop, som munder ud i en monteringsring, hvorpå enheden sættes fast. Konceptet er genialt, fordi det viser, at man ikke behøver en lang grim "svanehals" for, at lave en bilholder.

Med de nye GPS-enheder kan brugerne stadig få opdateret kort via Map Share og modtage trafikmeldinger via RDS-TMC (ekstraudstyr) og selve betjeningssystemet er der ikke lavet om på.

TomTom ONE XL med Vesteuropa koster i vejledede udsalg 1.795 kroner, skal der medfølge trafiksystemet TMC stiger prisen til 2.195 kroner. ONE-udgaven ligger til 1.495 kroner, med TMC 1.795 kroner.

GPS-enhederne er i butikkerne i løbet af maj måned.

Læs også:
 - Første indtryk af de nye TomTom modeller

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies