Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To nye Windows 8-tablets fra Acer

To nye Windows 8-tablets fra Acer

Iconia W510 og W700 er navnene på to nye Windows 8-tablet fra Acer, som fremhæver et fysisk tastatur og en docking-station.

Det nye Windows 8-styresystem til pc'er og tablets nærmer sig med hastige skridt, og Acer er klar til at udnytte det.

Selskabet har således løftet lidt af sløret for to nye Windows 8-tablets - Iconia W510 og W700.

Informationerne er sparsomme. W510-modellen er udstyret med en 10,1"-skærm, som ifølge firmaets eget udsagn "giver en bredere betragtningsvinkel med mere levende, konsekvente og korrekte farver."

Derudover bliver det oplyst, at et tastatur (se billederne ovenfor) kan forlænge batteritiden med 18 timer. Hvor længe batteriet i selve W510 kan køre, melder historien ikke noget om. Tastaturet kan 'rotere' til en visningstilstand til eksempelvis film.

Ifølge Engadget.com, som har været tæt på de nye tablets, har W510 ligeledes plads til SIM-kort, microSD, micro-USB, HDMI ports og USB (2.0)

Iconia W700 er udstyret med en 11,6"-skærm i Full HD. Der er ligeledes blevet plads til tre USB-porte (3.0) for tilslutning af eksterne enheder.

Også i dette tilfælde er informationerne sparsomme, men Acer oplyser dog, at der medfølger en docking-station, som kan indstilles på flere forskellige måder.

Ifølge Engadget tæller tilslutningsmulighederne dog også Thunderbolt og micro-HDMI. Kameraet på bagsiden skyder angiveligt med fem megapixels.

Hverken pris eller forventet frigivelse er opgivet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies