Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   To organisationer for trådløs opladning går sammen

To organisationer for trådløs opladning går sammen

To af de helt store spillere indenfor trådløs opladning indgår nu samarbejde for at forbedre trådløs opladning i fremtiden.

The Alliance For Wireless Power (A4WP) og Power Matter Alliance (PMA) annoncerede tidligere på ugen af de indgår et samarbejde der skal gøre dem i stand til at tilbyde bedre features over en bred kam for fremtidens trådløse opladning.

Det betyder at to ud af de tre største organisationer for trådløs opladning nu tilsyneladende er klar til at arbejde sammen, udenfor står Wireless Consortium’ Qi.

PMA står bag en række initiativer der har giver Starbucks og McDonalds rundt omkring i verden stationer med trådløs opladning. A4WP står bag Rezence teknologien som de selv kalder næste generations trådløs opladning der tillader at oplade enheder gennem tykkere overflader og gør det nemmere at oplade flere enheder samtidig. Begge selskaber vil adoptere hinandens specifikationer.

I deres pressemeddelelse fortælles der, at dette initiativ skal være med til at accelerere udviklingen af trådløs teknologi som kan samarbejde på tværs af økosystemer, et kritisk punkt når teknologien skal optages af den brede befolkning.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies